RAPID – DINAMO 0-3 în meciul zilei din Liga I

RAPID - DINAMO LIVE VIDEO: Derby Rapid - Dinamo, de la ora 21.00, în etapa a noua (IX) a Ligii I. Formaţia Rapid joacă sâmbătă, de la ora 21.00, pe teren propriu, primul derby al etapei a noua (IX) a Ligii I, în compania echipei Dinamo.

27 sept. 2014, 16:27
RAPID – DINAMO 0-3 în meciul zilei din Liga I

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. Giuleştenii au probleme de lot înaintea derby-ului cu Dinamo, avându-i accidentaţi pe Cătălin Savin, Emil Dică şi Daniel Pancu. Savin s-a accidentat în meciul de Cupă cu FC Botoşani, Dică în campionat cu “U” Cluj, iar Pancu la Galaţi cu Oţelul.

– min. 90: GOL BĂRBOIANU! Rapid – Dinamo 0-3!

– min. 83: GOL ALEXE! Rapid – Dinamo 0-2!

– min. 37: GOL CORDOŞ! Rapid – Dinamo 0-1!

– min. 6: Nedelcearu este eliminat. Dinamo joacă în 10!

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. Echipele de start:

Rapid: Drăghia – Tînc, Iacob, Mera, Mendy – V. Negru, Fl. Călin – Cojocnean, Al. Coman, L. Buş – Val. Balint.

Dinamo: T. Marc – Fai, Nedelcearu, A. Cordoş, St. Filip – Bărboianu Boubacar – V. Lazăr, C. Matei, D. Rotariu – Bilinski.

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. Antrenorul Ionel Ganea a declarat că nu înţelege ce îşi doresc Daniel Niculae şi Cristian Săpunaru, care nu au acceptat propunerile de a evolua pentru gruparea giuleşteană.

LIVE VIDEO derby Rapid – Dinamo, de la ora 21.00, în etapa a noua (IX) a Ligii I AICIAICIAICIAICI şi AICI

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. “Am discutat cu Niculae şi Săpunaru, dar sincer nu îi înţeleg şi nu ştiu ce îşi doresc. Săpunaru, din ce am văzut, a dat o declaraţie că mai are ceva probleme cu fosta echipă, iar Nico este nesigur”, a precizat antrenorul Ionel Ganea. Cei doi jucători se antrenează cu lotul echipei Rapid de aproximativ două săptămâni.

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. Antrenorul Rapidului a mai spus că nu ştie dacă va fi derby-ul de altădată, dar el va încerca să îşi motiveze jucătorii.

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. “Acum nu ştiu dacă o să mai fie derbyul de altădată, dar eu încerc să motivez jucătorii şi să-i pregătesc pentru a câştiga acest meci. Nu ne va fi uşor, deoarece Dinamo are o echipă mult mai omogenă, jucători tineri, cu calităţi foarte bune, în special de la mijlocul terenului în sus, jucători cu viteză, cu tehnică foarte bună şi oricând pot decide soarta unui meci”, a precizat Ionel Ganea.

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. În ceea ce priveşte Dinamo Bucureşti, faţă de meciul cu CSMS Iaşi vor reveni Fai Collins şi Ştefan Bărboianu, care au fost suspendaţi după eliminările de la Botoşani.

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. Singurul jucător indisponibil pentru derby-ul cu Rapid este fundaşul central Alexandre Durimel, care s-a accidentat în meciul cu Fortuna Poiana Câmpina, din 16-imile Cupei României.

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. Antrenorul Flavius Stoican a declarat că la Rapid „jucătorii formează un grup în acest moment şi marele merit îl are Ionel Ganea”.

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. „Îmi place de Nicolae Vasile, un jucător care îşi pune amprenta asupra jocului, are o determinare bună, îmi place Drăghia, un portar care este şi pe placul suporterilor, plus ceilalţi jucători care formează un grup unit. La începutul campionatului toată lumea îi vedea principalii retrogradaţi, dar Ionel Ganea a ajuns să formeze un grup unit şi sper să aibă continuitate. Nu e un om căruia să i se pună tot timpul postul în pericol”, a afirmat Flavius Stoican.

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. RAPID BUCUREŞTI ocupă în prezent locul 12 în clasament, având 8 puncte, obţinute după 2 victorii, 2 egaluri şi 4 înfrângeri. DINAMO BUCUREŞTI se află în prezent pe locul 4 în clasamentul din Liga I, având 15 puncte, după 4 victorii, 3 egaluri şi 1 înfrângere.

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. Ambele cluburi sunt în insolvenţă. Realitatea este însă mult mai crudă decât în Ştefan cel Mare, iar asta se vede cel mai bine în buzunarele fotbaliştilor celor două rivale. Rapidiştii au şapte-opt salarii restante, în timp ce dinamoviştii sunt în urmă cu doar două luni.

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. În ciuda problemelor existente, este aşteptat un duel încins, turnat exact pe calapodul celor doi antrenori. Atât Ionel Ganea, cât şi Flavius Stoican fierb pe bancă, dar spre lauda lor, echipele pe care le antrenează joacă numai pe atac. Aşa că sunt aşteptate goluri multe în Giuleşti.

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. “Mi se pare penibil să ni se impună să avem un număr minim de fani la un meci de acasă. Noi suntem un club cu probleme financiare şi trebuia să ne lase să vindem cât mai multe bilete. E o greşeală mare. Eu cred ca la meciul cu Dinamo am fi avut 10.000 de spectatori în tribune”, a afirmat Ionel Ganea.

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. Eroul lui Dinamo în partida de Cupă cu Fortuna Poiana Câmpina, Dorin Rotariu, autor al unui hattrick, e de părere că meciul cu Rapid a rămas un derby, chiar dacă adversarii abia ce au promovat din eşalonul secund.

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. “Avem două zile în care trebuie să ne revenim pentru meciul cu Rapid. Este un derby, chiar dacă ei tocmai au venit din Liga 2”, spune Roti.

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. „Trebuie să fim foarte atenţi și să câștigăm meciul cu Rapid, o echipă așezată, care aleargă foarte mult”, a afirmat la rândul său Flavius Stoican, antrenor Dinamo.

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. Giuleștenii ar fi vrut să aibă tribunele pline la partida contra rivalilor din Ștefan cel Mare, dar au primit acceptul să ofere doar 3 000 de tichete spectatorilor.

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. Situația este similară cu cea de la partidele cu Steaua, din campionat și Cupă, din startul sezonuluui. Și acum Jandarmeria a anunțat clubul giuleștean că partida e una de risc maxim și din cauza condițiilor de securitate de la arena din Giulești nu permite prezența a mai mult de 3.000 de fani în tribune.

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. Formaţii probabile:

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. Rapid: Drăghia – Lung, Mera, Tânc, N. Vasile – Săndulescu, Al. Iacob – Al. Coman, Negru, Buş – Ciolacu

RAPID-DINAMO LIVE VIDEO LOOK TV. Dinamo: Marc – Fai, Nedelcearu, Cordoş, Grecu – Elton, Boubacar –D. Rotariu, Matei, Lazăr – Bilinski

Rapid Dinamo LIVE ONLINE LOOK TV – Unde puteți vedea LIVE Rapid Dinamo Look TV. Stadionul „Giulești- Valentin Stănescu” va mai bifa încă o partidă Rapid-Dinamo, un joc de tradiție, dar, din păcate, totul ține de trecut. La ora actuală, atât „alb-vișinii” cât și dinamoviștii trec printr-o situație financiară precară, în care insolvența este singura rampă de supraviețuire a ambelor formații. Partida de pe bătrâna arenă de lângă Podul Grant va avea loc astăzi, de la ora 21.00, în direct la LOOK TV.

Rapid Dinamo LIVE ONLINE LOOK TV – Unde puteți vedea LIVE Rapid Dinamo Look TV. Giuleştenii au probleme de lot înaintea derby-ului cu Dinamo, avându-i accidentaţi pe Cătălin Savin, Emil Dică şi Daniel Pancu. Savin s-a accidentat în meciul de Cupă cu FC Botoşani, Dică în campionat cu “U” Cluj, iar Pancu la Galaţi cu Oţelul.

Rapid Dinamo LIVE ONLINE LOOK TV – Unde puteți vedea LIVE Rapid Dinamo Look TV.
Antrenorul Ionel Ganea a declarat că nu înţelege ce îşi doresc Daniel Niculae şi Cristian Săpunaru, care nu au acceptat propunerile de a evolua pentru gruparea giuleşteană. “Am discutat cu Niculae şi Săpunaru, dar sincer nu îi înţeleg şi nu ştiu ce îşi doresc. Săpunaru, din ce am văzut, a dat o declaraţie că mai are ceva probleme cu fosta echipă, iar Nico este nesigur”, a spus Ganea. Cei doi jucători se antrenează cu lotul echipei Rapid de aproximativ două săptămâni.

Rapid Dinamo LIVE ONLINE LOOK TV – Unde puteți vedea LIVE Rapid Dinamo Look TV.. Puteți urmări meciurile din LIGA 1 – LIVE ONLINE contra cost, prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro) sau prin aplicaţiile Android şi iOS. Toate partidele din Liga 1 pot fi urmărite prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro), contra cost, cu preţuri ce variază între 3 euro (abonament pentru o zi) şi 36 de euro (abonament pentru un an). O variantă pentru cei care nu doresc să-și schimbe furnizorul de servicii de televiziune dar nu vor nici să plătească pentru a putea pevedea programul celor două posturi Tv este internetul, unde există mai multe site-uri pirat care oferă live steaming gratis posturile Look TV și Look Plus.

Ionel Ganea (antrenor):

“Acum nu ştiu dacă o să mai fie derbyul de altădată, dar eu încerc să motivez jucătorii şi să-i pregătesc pentru a câştiga acest meci. Nu ne va fi uşor, deoarece Dinamo are o echipă mult mai omogenă, jucători tineri, cu calităţi foarte bune, în special de la mijlocul terenului în sus, jucători cu viteză, cu tehnică foarte bună şi oricând pot decide soarta unui meci”.

La Dinamo, faţă de meciul cu CSMS Iaşi vor reveni Fai Collins şi Ştefan Bărboianu, care au fost suspendaţi după eliminările de la Botoşani.

Singurul jucător indisponibil este fundaşul central Alexandre Durimel, care s-a accidentat în meciul cu Fortuna Poiana Câmpina, din 16-imile Cupei României.

Flavius Stoican:

“La Rapid jucătorii formează un grup în acest moment şi marele merit îl are Ionel Ganea. Îmi place de Nicolae Vasile, un jucător care îşi pune amprenta asupra jocului, are o determinare bună, îmi place Drăghia, un portar care este şi pe placul suporterilor, plus ceilalţi jucători care formează un grup unit. La începutul campionatului toată lumea îi vedea principalii retrogradaţi, dar Ionel Ganea a ajuns să formeze un grup unit şi sper să aibă continuitate. Nu e un om căruia să i se pună tot timpul postul în pericol”.

Echipele probabile:

Rapid (4-2-3-1): Drăghia – Tânc, Al. Iacob, Mera, N. Vasile – Săndulescu, Al. Dan – M. Martin, Al. Coman, Cojocnean – Ciolacu
Rezerve: Bornescu, M. Stoica, Fl. Călin, L. Buş, Miliceanu, V. Balint

Dinamo (4-2-3-1): Marc – Fai, Nedelcearu, Cordoş, Grecu – Bărboianu, Miranda – Gavrilă, C. Matei, V. Lazăr – Alexe
Rezerve: Samoilă, Ad. Popa, S. Filip, Boubacar, I. Şerban, Lemac, Biliński