RAPID – FC BRASOV LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE

RAPID - FC BRASOV LIVE VIDEO LOOK TV: Rapid și FC Brașov se întâlnesc de la ora 21:00. Meciul va fi LIVE pe RomaniaTV.net. 

17 oct. 2014, 12:00
RAPID – FC BRASOV LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE

RAPID – FC BRASOV LIVE VIDEO LOOK TV: Giuleștenii au nevoie disperată de puncte. Rapid e pe locul 14 în clasament, poziție retrogradabilă.

FC Brașov stă ceva mai bine. „Stegarii” traversează o perioadă bună de la revenirea pe bancă a lui Adrian Szabo și sunt pe 8, cu 13 puncte.

LIVE VIDEO: Rapid – FC Brașov, ora 21:00, în etapa a XI-a a Ligii I AICI, AICI şi AICI

RAPID – FC BRASOV LIVE VIDEO LOOK TV: Echipe probabile:

Rapid: Drăghia – Tânc, Iacob, Mera, Mendy – Martin, Negru, Coman, Cojocnean – Balint, Ciolacu

FC Brașov: Iacob – Străuț, Machado, Leko, Serginho – Santos, Madeira – Șt. Grigorie, Aganovic, Buga – L. Ganea

RAPID – FC BRASOV LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Comisia de Recurs a FRF a admis apelul clubului Rapid şi a desfiinţat decizia Comisiei de Disciplină în cazul incidentului rasist de la partida cu Concordia Chiajna, acordând dreptul formaţiei giuleştene de a evolua în următoarele două partide pe teren propriu cu spectatori.

RAPID – FC BRASOV LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Antrenorul Marian Rada nu va putea conta în meciul cu FC Braşov pe Daniel Pancu, Emil Dică şi Cătălin Savin, care au revenit la antrenamente, însă nu sunt refăcuţi în totalitate.

RAPID – FC BRASOV LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. De asemenea, Cătălin Doman s-a reaccidentat şi va trebui să înceapă o nouă perioadă de refacere. Nu va putea juca împotriva “stegarilor” nici francezul Jean-Bryan Boukaka, care nu a fost încă legitimat.

RAPID – FC BRASOV LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. “Doman are probleme cu ligamentele, dar nu la genunchiul operat, ci la celălalt. A fost consultat de un medic şi am înţeles că nu este de operaţie pentru că nu este rupt ligamentul, dar e nevoie de mare atenţie la recuperare ca să nu se rupă de tot“, a explicat antrenorul Marian Rada.

RAPID – FC BRASOV LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. “Nu cred că se va mulţumi cu un egal, însă noi sperăm să luăm toate cele trei puncte. FC Braşov este în revenire de formă, iar pentru noi, cu o echipă încă neomogenă, orice meci este greu în Liga 1”, a mai spus Marian Rada.

RAPID – FC BRASOV LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Antrenorul FC Braşov, Adrian Szabo, are tot lotul valid, cu excepţia lui Mugurel Buga, care este accidentat.

RAPID – FC BRASOV LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. În ultima săptămână s-a vorbit foarte mult despre schimbarea acţionariatului la FC Braşov. În cazul în care Ioan Neculaie va ajunge la un acord cu “fraţii Meridian”, Ioan Andone ar veni la Braşov ca manager general, iar Adrian Falub ca antrenor principal.

RAPID – FC BRASOV LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. “Chiar nu mă deranjează zvonurile cu schimbarea antrenorului. Atunci când se schimbă acţionariatul la un club, este normal ca noii proprietari să vină cu propria echipă tehnică şi administrativă. Indiferent de deciziile care se vor lua, noi, cei din stafful tehnic, ne vom face datoria“, a spus antrenorul Adrian Szabo.

RAPID – FC BRASOV LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. Szabo a mai declarat că obiectivul principal al echipei sale este să obţină victorie în faţa Rapidului.

RAPID – FC BRASOV LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE, “Obiectivul principal este să obţinem victoria în faţa Rapidului. Suntem în continuare datori tutruror celor care iubesc această echipă, cu o victorie în deplasare. Rapid are jucători tineri, imprevizibili, care joacă cu elan, dar noi vom face totul să ne impunem jocul. Trebuie să ne aşteptăm ca susţinerea fanilor rapidişti în număr mare, acesta fiind primul meci al lui Marian Rada în Giuleşti, de la revenirea lui pe banca Rapidului”, a precizat Adrian Szabo.

RAPID – FC BRASOV LIVE VIDEO LOOK TV: Peste 100 de poliţişti vor acţiona vineri pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere cu ocazia desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele FC Rapid Bucureşti şi FC Braşov pe Stadionul Giuleşti „Valentin Stănescu” din Capitală.

„Poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) remis joi AGERPRES.

RAPID – FC BRASOV LIVE VIDEO LOOK TV: Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

„Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice”, se mai arată în comunicat.

RAPID – FC BRASOV LIVE VIDEO LOOK TV: Pentru asigurarea desfăşurării în siguranţă a manifestării sportive, Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să manifeste răbdare şi să evitate implicarea în conflicte de orice natură, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier, să nu consume băuturi alcoolice la volan şi să adoptate un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

„Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112. Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544”, precizează DGPMB.

LOOK TV SI LOOK TV PLUS LIVE VIDEO MECIURILE DIN LIGA 1 AICI.

LooK TV LIVE – De asemenea, puteți urmări meciurile din LIGA 1 – LIVE ONLINE, contra cost, prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro) sau prin aplicaţiile Android şi iOS. Toate partidele din Liga 1 pot fi urmărite prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro), contra cost, cu preţuri ce variază între 3 euro (abonament pentru o zi) şi 36 de euro (abonament pentru un an).

 

LOOK TV LIVE –  LOOK PLUS LIVE – LIGA 1 ONLINE . TIPURI DE ABONAMENTE LA LANSARE PE SEENOW:

3 euro (fara TVA) / 1 zi (valabil din momentul plăţii până la miezul nopţii)
5 euro (fara TVA) / 30 de zile
12 euro (fara TVA) / 90 de zile
20 de euro (fara TVA) / 180 de zile
36 de euro (fara TVA) / 365 de zile

SEENOW este primul serviciu de live TV şi Video on Demand disponibil pe toate ecranele care a fost lansat in România.

LOOK TV LIVE .  LOOK PLUS LIVE – LIGA 1 PE REȚEAUA UPC

După ce în luna iunie a acestui an, UPC România a achiziţionat de la Intel Sky Broadcast drepturilor de retransmisie, pentru următorii 5 ani, a canalelor Look TV şi Look Plus, singurele care vor difuza meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii, compania de cablu face noi precizări pentru iubitorii sportului rege.

LooK TV LIVE – “Pentru clienţii pasionaţi de fotbal, care doresc acces la toate meciurile şi la variantele HD ale celor două posturi UPC a creat un pachet opţional – Extra Fotbal. Acest pachet opţional este oferit gratuit în luna iulie tuturor clienţilor de televiziune digitală, pentru ca ei să se poată familiariza cu noul conţinut oferit de Look TV şi Look Plus.

În urma consultărilor cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, pe marginea sesizărilor primite, şi din dorinţa de a veni în întîmpinarea intereselor consumatorilor, pachetul extra fotbal va fi tarifat doar la solicitarea clienţilor”, se arată în comunicatul de presă al UPC România.

LooK TV LIVE  . Astfel, după expirarea perioadei gratuite, pe 1 august, UPC nu va aplica tariful de 10 lei pe lună, decît în cazurile clienţilor care şi-au manifestat dorinţa de a avea această opţiune în abonament. În ceea ce priveşte clienţii care nu îşi manifestă interesul explicit pentru opţiunea Extra Fotbal sau comunică faptul că nu doresc acest pachet, aceştia vor avea aceeaşi valoare a facturilor.

LOOK TV LIVE –  LOOK PLUS LIVE – LIGA 1 PE ORANGE TV

Orange TV a introdus in grila sa de televiziune cu plată prin satelit televiziunile Look TV HD și Look Plus HD.

Conform unui anunţ publicat pe hdsatelit.blogspot.ro, “ambele canale au specificat in dreapta denumirii, in paranteze, textul “test”. Cele doua canale sunt criptate, iar datele de receptie sunt cele din imaginea de mai sus: satelit Astra 5B (31,5 grade est), frecvența 12168, polarizare verticală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK.

Prezența acestor canale ( chiar si cu textul “test” ) în grila Orange Tv este posibil să fie rezultatul încheierii unei înțelegeri între Orange si Look TV si Look Plus (Intel Sky).

Însă niciuna dintre cele două părți nu a confirmat oficial incheierea unui acord pentru retransmiterea canalelor care difuzează meciurile de fotbal din Liga I“

LooK TV LIVE  .  Singura rețea care nu transmite posturile LooKPlus si LooKT rămâne RCS&RDS.


loading...