RAPID – GAZ METAN MEDIAŞ 1-1: Giuleştenii, egalaţi în ultimele secunde

RAPID - GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO LOOK TV. Giulestenii nu au cedat niciodata puncte in fata mediesenilor pe propria arena!

08 aug. 2014, 10:35
RAPID – GAZ METAN MEDIAŞ 1-1: Giuleştenii, egalaţi în ultimele secunde

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate cu Gaz Metan Mediaş, 1-1 (1-0), vineri seara, pe stadionul ”Giuleşti”, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii I de fotbal.

Giuleştenii au deschis scorul prin ”veteranul” Daniel Pancu (42), dar au ratat victoria după ce kosovarul Azdren Llullaku a egalat în prelungiri (90+4), în urma unei gafe a portarului Mircea Bornescu.

Gaz Metan rămâne neînvinsă, cu o victorie şi două egaluri, în timp ce Rapid are o victorie, un egal şi un eşec.

RAPID – GAZ METAN MEDIAŞ 1-1, Llullaku egalează după o greşeală a lui Bornescu, în ultimele secunde ale prelungirilor!!!!

RAPID – GAZ METAN MEDIAŞ 1-0, Pancu deschide scorul înainte de pauză.

RAPID – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO LOOK TV. Rapid si Gaz Metan Medias deschid etapa a 3-a din Liga 1. Cele doua echipe se vor duela in Giulesti, de la ora 21:00. Partida va fi transmisa Look TV.

CRAIOVA VIIITORUL LIVE VIDEO AICI

Oapsetii au inceput bine acest sezon impunandu-se in prima etapa cu 3-0 la Botosani, dar etapa trecuta au remizat pe propriul teren, 0-0, cu CSMS Iasi. Interesanta este ca Gaz Metan inca nu a primit gol in timpul regulamentar in cele trei meciuri oficile ale sezonului (incluzand si partida din Cupa Ligii)!

Gazdele au un moral ceva mai ridicat, dupa ce au reusit, etapa trecuta, sa castige primele trei puncte, 2-1, pe terenul lui Viitorul. In prima etapa, Steaua a reusit sa strice debutul giulestenilor in Liga 1, la un an de stat in „B”, invingand cu 3-1.

RAPID – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO LOOK TV.

Ionel Ganea (antrenor): Adversarul nostru are fotbaliști cu experiență, mai ales pe axul central. Au făcut 5-6 noi achiziții și, practic, au jumătate de echipă modificată. Am preluat Rapid București doar de câteva zile și mai avem de lucrat la partea fizică. Datoria mea este să-i pregătesc pe jucători și să atingă o formă cât mai bună la viitoarea confruntare. Îmi doresc să câștigăm jocul cu Gaz Metan Mediaș, să asigurăm astfel liniștea de care nevoie orice echipă de fotbal, dar apoi vreau să oferim încredere noului acționar„.

Daniel Pancu (atacant): „E un sentiment plăcut să revenim la Pro Rapid, e casa noastră, identitatea noastră. Miroase a nou şi în camere şi la bucătărie şi la vestiare şi pe afară. Mai rămîne să se pună la punct terenul de antrenament şi lucrurile vor reveni la normal, aşa cum au fost nu cu foarte mult timp în urmă. Puţină lume se aştepta să învingem Viitorul, nu pentru că am fi jucat cu Real Madrid, dar aşa era situaţia. Suntem optimişti înaintea meciului cu Gaz Metan„.

Rapid nu are probleme de lot pentru partida de vineri, toți jucătorii sunt sănătoși, inclusiv Daniel Pancu, refăcut sută la sută.

Fundaşul dreapta Cătălin Savin a semnat, miercuri, cu FC Rapid un contract valabil un sezon cu opţiune de prelungire. Savin devine al şaselea fotbalist care semnează cu FC Rapid de la preluarea clubului de către Valerii Moraru, după Emil Dică, Ioan Mera, Iulian Roşu, Sebastian Cojocnean şi Nicolae Vasile.