Rapid, la ultimul meci pe Giuleşti. Daniel Pancu se va retrage din cariera de fotbalist

Daniel Pancu, antrenorul celor de la Rapid, îşi va încheia cariera de fotbalist în meciul de sâmbătă, cu Înainte Modelu, din cadrul etapei a 13-a a Ligii 3. Partida va fi ultima disputată pe Stadionul Giuleşti, acesta urmând să intre în proces de reconstrucţie, în vederea organizării EURO 2020.

23 nov. 2018, 11:19
Rapid, la ultimul meci pe Giuleşti. Daniel Pancu se va retrage din cariera de fotbalist

Daniel Pancu a declarat că este emoţionat că va juca ultimul său meci pe stadionul Giuleşti. Rapid va disputa următoarele meciuri de pe teren propriu în Regie.

„Cred că sunt unul dintre puţinii jucători emblematici care are ocazia să se retragă într-un meciul oficial la Rapid. Mi-aş fi dorit să se întâmple acest lucru anul trecut, dar eram într-o ligă de amatori şi nici nu am fost Rapid până la un punct. Acum scrie Rapid pe noi, suntem un club profesionist. Va fi ultimul meci pentru mine la Rapid cu Înainte Modelu. Am apucat să fac această promisiune la rugămintea multora şi sigur voi fi pe teren undeva în finalul meciului, dar ce este mai important şi mă preocupă pe mine este meciul în sine, pe care trebuie să îl câştigăm.

Referitor la capacitatea noului stadion, Daniel Pancu spune că ar fi fost indicat să aibă o capacitate mai mare decât 14.000 de locuri, aşa cum a fost anunţat: „Cel mai indicat era să rămână aceeaşi capacitatea stadionului, cu 19.100 de locuri, dar cei care construiesc probabil că ştiu mai bine, eu nu mă pricep, dar e puţin 14.000 de locuri. Cu Rapid în prima ligă eu cred că vom bate recordul la abonamente în România. Cred însă că derby-urile şi meciurile importante se pot juca pe Arena Naţională.

Meciul Rapid – Înainte Modelu se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 17:30.