Liga I: RAPID – OŢELUL GALAŢI 2-0

RAPID - OŢELUL. Echipa Rapid București a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formația Oțelul Galați, într-o partidă din cadrul etapei a 23-a a Ligii 1 de fotbal, disputată sâmbătă.

21 mart. 2015, 16:14
Liga I: RAPID – OŢELUL GALAŢI 2-0

RAPID – OŢELUL GALAŢI. Giuleștenii au deschis scorul prin olandezul Rihairo Meulens (min.5), rezultatul final fiind stabilit în repriza secundă de Daniel Niculae (min.85).

RAPID – OŢELUL GALAŢI. Gălățenii au evoluat în 10 jucători din minutul 30, după eliminarea lui Tudorie, pentru o intrare cu talpa la portarul Buchta.

RAPID – OŢELUL GALAŢI. Rapid obține astfel o victorie extrem de prețioasă, în fața uneia dintre echipele cu care se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării.

RAPID – OŢELUL GALAŢI 2-0 (1-0), stadion „Giulești-Valentin Stănescu” — București
Au marcat: Rihairo Meulens 5, Daniel Niculae 85.
Cartonaș roșu: Alexandru Tudorie (Oțelul) 30.
Arbitru: Horațiu Mircea Feșnic (Cluj), asistenți: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe) și Mihai Marius Marica (Bistrița), rezervă Ionuț Coza (Cernica).
Observatori: Ionel Popa (Pașcani) — CCA și Adrian Ionescu (București) — LPF.

RAPID BUCUREŞTI se află în prezent pe locul 15 din Liga I, cu 19 puncte acumulate după 22 de meciuri, din care 4 au fost victorii, 7 remize şi 11 înfrângeri.

OŢELUL GALAŢI se află acum pe locul17 în clasamentul din Liga I, cu 15 puncte acumulate după 22 de meciuri disputate, din care 2 victorii, 9 egaluri şi 11 înfrângeri.

RAPID – OŢELUL, ÎN LIGA I, LIVE LA TV, AZI, SÂMBĂTĂ, 21 MARTIE 2015. SCOR LIVE. Peste 100 de poliţişti bucureşteni au acţionat sâmbătă, 21 martie a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul Giuleşti „Valentin Stănescu”, a meciului de fotbal dintre echipele F.C. RAPID BUCUREŞTI – F.C. OŢELUL GALAŢI, în cadrul Campionatului Naţional de Fotbal LIGA I, ediţia 2014 – 2015.

RAPID BUCUREŞTI VS OŢELUL LIVE, ÎN LIGA I, LIVE LA TV, AZI, SÂMBĂTĂ, 21 MARTIE 2015. SCOR LIVE. Poliţiştii au acţionat, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

RAPID VS OŢELUL GALAŢI, ÎN LIGA I, LIVE LA TV, AZI, SÂMBĂTĂ, 21 MARTIE 2015. SCOR LIVE. Poliţiştii au intensificat acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun şi au luat măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

RAPID BUCUREŞTI VS OŢELUL GALAŢI LIVE, ÎN LIGA I, LIVE LA TV, AZI, SÂMBĂTĂ, 21 MARTIE 2015. SCOR LIVE. Totodată, Poliţia Capitalei a accentuat activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.