Rapid, pe cale să dea o mare lovitură. Ar putea fi antrenată de Hernan Crespo

Clubul de fotbal Rapid Bucureşti ar putea fi achiziţionat de italianul Angelo Massone, caz în care antrenorul formaţiei giuleştene ar deveni fostul atacant argentinian Hernan Crespo, relatează presa italiană, preluată de Agerpres.

08 iul. 2014, 17:23
Rapid, pe cale să dea o mare lovitură. Ar putea fi antrenată de Hernan Crespo

Angelo Massone, un avocat roman specializat în drept sportiv, a ajuns la un acord cu finanţatorul clubului de sub Podul Grant, Adrian Zamfir, iar în perioada următoare ar urma oficializarea tranzacţiei, scrie Sport Mediaset, citat de Agerpres.

Fostul manager sportiv al clubului Rapid, Renzo Rossi, ar deveni director general al clubului, iar Crespo, care a renunţat la cariera de fotbalist şi este dornic să înceapă una de antrenor, ar fi prima opţiune a noii conduceri a giuleştenilor pentru banca tehnică. O altă variantă ar fi numirea lui Alessandro Birindelli, care a activat în 2012 ca secund al lui Dario Bonetti la Dinamo.

Massone a fost şi agent de jucători, printre cei pe care i-a manageriat fiind fostul portar Francesco Antonioli, contribuind şi la transferul japonezului Shunsuke Nakamura de la Reggina la Celtic.

Citeşte şi Povestea FABULOASĂ a lui Angelo Massone, NOUL PATRON de la RAPID

Potrivit sursei menţionate, Massone şi Rossi au intenţia de a aduce la Rapid pentru rodaj o serie de tineri fotbalişti de la echipele „primavera” ale cluburilor din Italia.

În prezent, Rapid se pregăteşte pentru noul sezon al Ligii I sub conducerea antrenorului interimar Marian Rada, după ce Viorel Moldovan a preluat naţionala de tineret Under-21 a României.

Citeşte şi Louis Van Gaal debutează la Manchester United într-un meci cu ASA Tg. Mureş. Cel mai tare amical al verii

Rapid va debuta oficial în noul sezon pe 16 iulie, acasă, cu CS Universitatea Craiova, în play-off-ul Cupei Ligii-Adeplast.

Citeşte şi Liga 1: S-a stabilit programul TELEVIZĂRILOR pentru prima etapă. Unde poţi vedea derby-ul Rapid – Steaua