NR. 1 de la RAPID, reacţie OFICIALĂ a după decizia TAS

Administratorul judiciar al clubului Rapid, Cristina Andronache, a salutat, prin intermediul unui comunicat, decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne de acordare a licenţei pentru Liga I de fotbal grupării giuleştene.

30 iun. 2014, 19:14
NR. 1 de la RAPID, reacţie OFICIALĂ a după decizia TAS

„25 iunie 2014 – zi importantă pentru Rapid din două motive – zi aniversară (clubul a împlinit 91 de ani de existenţă, n. red.), dar şi zi în care la Lausanne se discuta soarta clubului. 30 iunie 2014 – O zi fericită pentru toţi rapidiştii. Şi nu numai pentru rapidişti, ci pentru toţi cei care au constatat că Rapid a suferit o nedreptate prin hotărârile date de Comisiile FRF”, se arată în comunicatul dat publicităţii pe site-ul clubului.

„Dragi suporteri, simpatizanţi şi voi toţi cei care salutaţi culorile alb-vişinii vă aşteptăm alături de noi în continuare. Suntem conştienţi că greul abia începe, dar Rapid înseamnă echipa. A dovedit-o şi e gata să dovedească din nou! Administratorul judiciar mulţumeşte tuturor celor care au sperat alături de Rapid, iar prin ajutorul financiar acordat au contribuit la efortul de a face posibil visul nostru. Nu în ultimul rând, mulţumim LPF, care, prin poziţia adoptată şi efortul făcut, a dovedit că doreşte ca Rapid să fie acolo unde îi este locul – în Liga I”, mai precizează comunicatul.

Rapid a câştigat apelul făcut la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne şi va juca în Liga I de fotbal în sezonul 2014-2015, au anunţat luni LPF şi FRF.

„Rapid a câştigat la TAS licenţa pentru Liga 1 şi va face parte dintre cele 18 competitoare ale Campionatului Naţional Liga 1 – sezonul 2014/2015. Liga Profesionistă de Fotbal este bucuroasă de acest fapt, fiind convinsă ca valoarea campionatului va creşte odată cu această revenire a unui club de tradiţie pe prima scenă a fotbalului românesc”, se arată în comunicatul LPF.