RAPID – U CLUJ LIVE VIDEO LOOK TV 2-1. Victorie la ultima fază a meciului

RAPID - U CLUJ 2-1. Rapid a câştigat la limită disputa de pe teren propriu, cu CFR Cluj, golul victoriei fiind marcat de Florin Călin, în minutul 90+3, cu un şut din 16 metri.

14 sept. 2014, 12:48
RAPID – U CLUJ LIVE VIDEO LOOK TV 2-1. Victorie la ultima fază a meciului

RAPID – U CLUJ. Rapid a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), pe Universitatea Cluj, într-o partidă din cadrul etapei a 7-a a Ligii 1 de fotbal.

Rapidiştii au deschis scorul în prima repriză, prin Laurenţiu Buş, care a trimis balonul în poartă cu un şut în diagonală (min.38), însă „şepcile roşii” au reuşit să egaleze în partea a doua a jocului, în urma unui penalty contestat de gazde, transformat de Muşat, după un fault în careu asupra lui Viveiros (min.61).

Giuleştenii au obţinut toate cele trei puncte puse în joc graţie golului marcat în prelungiri de mijlocaşul Florin Călin (min.90+3).

LOOK TV SI LOOK TV PLUS LIVE VIDEO MECIURILE DIN LIGA 1 AICI.

Pe banca Universitatii debuteaza, intr-un meci oficial, noul antrenor, George Ogararau. Alaturi de acesta, valua loc pe banca si noul presedinte al echipei, Eugen Pirvulescu. “Specile rosii” au avut un start bun de campionat, avand 8 puncte dupa 6 meciuri si ocupa pozitia a noua in claament.

Rapid Bucureşti (locul 5)

Antrenorul Ionel Ganea are tot lotul valid, cu excepţia lui Marian Stoica, care mai are de stat o etapă după eliminarea din meciul cu Astra Giurgiu.

Giuleştenii s-au întărit cu doi jucători portughezi, Luis Filipe Gomes Almeida “Kikas” şi Rui Miguel Melo Rodrigues. “Nu pot să vorbesc prea mult despre ei pentru că nu i-am avut prea mult la antrenamente şi pregătirea lor nu este sută la sută “, a menţionat Ganea.

Rămas liber de contract după despărţirea de Elche, fundaşul Cristian Săpunaru (30 de ani) se antrenează alături de componenţii lotului Rapid. Valerii Moraru a declarat că îşi doreşte ca jucătorul să semneze cu Rapid, urmând să poarte discuţii în acest sens atât cu Săpunaru, cât şi cu Daniel Niculae, atacantul care de asemenea este fără angajament şi se pregăteşte sub comanda lui Ionel Ganea.

Rapid București are o victorie după 6 etape disputate.

Giuleştenii au 2 înfrângeri consecutive în campionat.

Echipa lui Ganea nu a câştigat încă acasă în acest sezon.

Rapid a marcat cel puţin un gol în ultimele 17 partide jucate acasă cu “U” Cluj.

Golgheterii Rapidului sunt Daniel Pancu (2 goluri), Andrei Ciolacu (1 gol) şi Emil Dică (1 gol).

Ionel Ganea: “M-aş bucura să câştigăm, pentru că ar fi prima victorie din acest sezon în faţa suporterilor pe teren propriu, pentru că până acum pe Giuleşti nu am reuşit să câştigăm. Este un lucru bun faptul că vom avea şi tribuna a II-a deschisă publicului”.

Următorii adversari: ASA Târgu-Mureş (deplasare), Dinamo Bucureşti (acasă) şi Concordia Chiajna (deplasare)

Universitatea Cluj (locul 9)

Tehnicianul Mihai Teja şi-a reziliat contractul cu echipa Universitatea Cluj, după şase etape disputate.

Universitatea Cluj a anunţat numirea lui George Ogăraru în funcţia de antrenor principal şi a lui Alfons Groenendijk în cea de director tehnic, după ce colaborarea cu Mihai Teja s-a încheiat de comun acord. Ogăraru va fi la prima sa experienţă în calitate de antrenor, după ce s-a şcolit la Ajax Amsterdam, una dintre cele mai puternice academii din lume. “Sunt foarte bucuros că am început la Universitatea Cluj. Am venit pentru un proiect pe trei ani de zile pentru că este ceea ce mi-am dorit. Am lăsat ceea ce făceam la Ajax pentru că este o provocare, pentru că a venit momentul în care eu cred că sunt pregătit de a conduce o echipă, pentru că am ambiţii şi pentru că eu cred că vreau să reuşesc în această meserie“, a declarat Ogăraru.

Valentin Lemnaru a semnat, luni seară, un contract pe doi ani cu Universitatea Cluj, grupare la care a revenit după doar aproximativ o lună de când a fost transferat la Steaua. Atacantul nu va putea juca până la iarnă, fiind accidentat în urma meciului cu FC Aktobe (ruptură musculară).

Conducerea Universităţii Cluj a decis să îl împrumute pe mijlocaşul Andreas Calcan la CSM Râmnicu-Vâlcea în Liga 2. Calcan a bifat doar o repriză în acest sezon, în înfrângerea de la Botoşani, 0-1.

Clubul Universitatea Cluj a anunţat că i-a achiziţionat pe fotbalistul olandez Danzell Gravenberch (20 de ani, fundaş central, NEC Nijmegen) şi pe jucătorul uruguayan Pablo Ceppelini (23 de ani, mijlocaş ofensiv, Cagliari).

Universitatea Cluj este la jumătatea clasamentului după 6 etape disputate.

Clujenii au o victorie în ultimele 3 etape.

“Alb-negrii” nu au înscris niciun gol în 2 din cele 3 deplasări din acest sezon.

Golgheterii Universităţii sunt Nuno Viveiros (3 goluri), Karim Boutadjine (1 gol), Raul Costin (1 gol), Nicolae Muşat (1 gol) şi Emil Ninu (1 gol).

Următorii adversari: CS Universitatea Craiova (acasă), CFR Cluj (deplasare) şi Pandurii Târgu-Jiu (acasă)

Ultimele 5 meciuri disputate la Bucureşti:
05.12.1998: Rapid – “U” Cluj 3 – 0
23.02.2008: Rapid – “U” Cluj 1 – 2
19.11.2010: Rapid – “U” Cluj 3 – 0
03.03.2012: Rapid – “U” Cluj 1 – 1
20.05.2013: Rapid – “U” Cluj 1 – 4

Ultimele 5 meciuri disputate la Cluj-Napoca:
11.06.1999: “U” Cluj – Rapid 1 – 4
12.08.2007: “U” Cluj – Rapid 1 – 2
14.05.2011: “U” Cluj – Rapid 1 – 2
30.07.2011: “U” Cluj – Rapid 2 – 0
12.11.2012: “U” Cluj – Rapid 1 – 2

Echipele probabile:

Rapid (4-4-2): Bornescu – Tânc, Al. Iacob, Mera, Savin – Buş, E. Dică, Negru, Al. Coman – Pancu, Ciolacu
Rezerve: Drăghia, D. Lung, Săndulescu, Cojocnean, Roşu, Balint, M. Martin

“U” Cluj (4-2-3-1): Veselovsky – Jovanović, Ninu, Neag, Muşat – Bucşă, Cristocea – Boutadjine, Stojanović, Nuno Viveiros – Mengolo
Rezerve: V. Niculescu, Ciupe, Škvorc, Gravenberch, Gil Bahia, Kovács, Paulinho


RAPID U CLUJ LIVE ONLINE. Unde puteți vedea LIVE Rapid Bucuresti – U Cluj Look TV. Cea de-a doua partidă din șirul meciurilor de duminică, din cea de-a șaptea etapă a Ligii 1 de fotbal este cea dintre Rapid Bucuresti – U Cluj  . Meciul este programat duminică, 14 septembrie, de la ora 18:30, și va fi transmis în direct de LOOK TV.

Iubitorii fotbalului pot urmări partidele din Liga 1 LIVE ONLINE și la următoarea adresă de interenet –> SEENOW 

O variantă pentru cei care nu doresc să-și schimbe furnizorul de servicii de televiziune dar nu vor nici să plătească pentru a putea pevedea programul celor două posturi Tv este internetul, unde există mai multe site-uri pirat care oferă live steaming gratis posturile Look TV și Look Plus . 

RAPID U CLUJ LIVE ONLINE. Unde puteți vedea LIVE Rapid Bucuresti – U Cluj Look TV.  Puteți urmări meciurile din LIGA 1 – LIVE ONLINE contra cost, prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro) sau prin aplicaţiile Android şi iOS. Toate partidele din Liga 1 pot fi urmărite prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro), contra cost, cu preţuri ce variază între 3 euro (abonament pentru o zi) şi 36 de euro (abonament pentru un an). O variantă pentru cei care nu doresc să-și schimbe furnizorul de servicii de televiziune dar nu vor nici să plătească pentru a putea pevedea programul celor două posturi Tv este internetul, unde există mai multe site-uri pirat care oferă live steaming gratis posturile Look TV și Look Plus.

RAPID U CLUJ LIVE ONLINE. Unde puteți vedea LIVE Rapid Bucuresti – U Cluj Look TV.

Programul Ligii 1 la fotbal, etapa a 7-a:

12 Septembrie 2014, 18:30   FC Brasov – Concordia Chiajna – LOOK TV

12 Septembrie 2014, 21:00 Steaua Bucuresti – Gaz Metan Medias – LOOK TV

13 Septembrie 2014, 18:30 Viitorul Voluntari- Ceahlaul Piatra Neamț LOOK Plus

13 Septembrie 2014, 21:00  CFR Cluj – Astra Giurgiu – LOOK TV

14 Septembrie 2014, 16:00 CSMS Iasi – ASA Tg. Mures LOOK Plus

14 Septembrie 2014, 18:30  Rapid Bucuresti – U Cluj  – LOOK TV

14 Septembrie 2014, 21:00 FC Botosani  – Dinamo Bucuresti  – LOOK TV

15 Septembrie 2014, 18:30 CS Universitatea Craiova – Otelul Galati  – LOOK TV

15 Septembrie 2014, 21:00   Pandurii Tg Jiu – Petrolul Ploiesti LOOK Plus