Rapidul, din nou pe tarabă. Echipa va fi vândută săptămâna viitoare

La mai puţin de o jumătate de an după ce au cumpărat gruparea Rapid de la George Copos, oamenii de afaceri Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu vor să vândă clubul, din cauza greutăţilor financiare.

03 ian. 2014, 13:54
Rapidul, din nou pe tarabă. Echipa va fi vândută săptămâna viitoare

Nu au trecut nici şase luni de când Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu au cumpărat echipa de fotbal Rapid, că aceştia au ajuns la concluzia că nu pot susţine financiar gruparea din Giuleşti.

Nereuşind să redreseze balanţa la clubul cumpărat de la George Copos aceştia au demarat deja negocieri de cedare a acţiunilor. Anunţul a fost făcut de Nicolae Cristescu, acesta declarând la DigiSport: „Săptămâna viitoare sperăm să finalizăm negocierile cu un grup puternic de investitori care şi-au manifestat interesul să cumpere 80% din acţiunile clubului. Noi vrem binele Rapidului şi ne dăm la o parte dacă e vorba de oameni mai potenţi ca noi.

Aceşti investitori sunt aduşi de Florin Manea iar proiectul lor este foarte serios. Sunt datorii foarte mari în continuare iar eu şi Adrian Zamfir nu ne vom alege cu niciun ban de pe urma acestei posibile tranzacţii. Toţi banii vor intra în club. Dacă nu vom reuşi să vindem, Rapidul nu va muri, însă vom recurge la vânzarea jucătorilor ca să supravieţuim!„.