Rapperul american Drakeo the Ruler a fost înjunghiat mortal la un festival de muzică din Los Angeles

Rapperul american Drakeo the Ruler a murit duminică după ce a fost înjunghiat în culise la un festival de muzica din Los Angeles, a anunţat agentul sau, Scott Jawson.

20 dec. 2021, 11:01
Rapperul american Drakeo the Ruler a fost înjunghiat mortal la un festival de muzică din Los Angeles

Pe numele său adevărat Darrell Caldwell, Drakeo the Ruler, în vârstă de 28 de ani, urma să cânte în week-end la concertul „Once Upon a Time in LA”, alături de vedetele hip-hop Snoop Dogg, Ice Cube şi 50 Cent.

Incidentul care i-a provocat moartea a fost raportat sâmbătă la ora 20:40, a informat Los Angeles Times, citând un oficial al departamentului de pompieri al oraşului.

O persoană, a cărei identitate nu a fost dezvăluită iniţial, a fost transportată la spital în stare critică. Ulterior s-a anunţat că rapperul Darrell Caldwell este cel care a murit în urma rănilor suferite.

Live Nation, care a ajutat la organizarea festivalului, a închis evenimentul la scurt timp după ce incidentul a fost anunţat.

„A existat o altercaţie în culise”, a declarat promotorul evenimentului într-un comunicat. „Din respect pentru cei implicaţi şi în coordonare cu autorităţile locale, artiştii şi organizatorii s-a decis să nu se mai continue” spectacolele planificate.

Citeşte şi: Şoc în lumea muzicii. Cântăreţul a murit după Covid la doar 53 de ani

Snoop Dogg a scris pe Twitter că se afla în cabina sa când a fost informat despre incident şi a decis să părăsească locul imediat.

„Sunt întristat de evenimentele de aseară de la festivalul Once Upon a Time in LA”, a scris el. „Condoleanţe familiei şi apropiaţilor lui Drakeo the Ruler”.

Darrell Caldwell a devenit cunoscut în 2015 şi multe dintre melodiile sale au fost extrem de bine primite de critici, potrivit Agerpres.

El a fost arestat în 2017 pentru posesie de arme şi în 2018 pentru omor în legatură cu moartea prin împuşcare a unui tânăr de 24 de ani. El a executat câţiva ani de închisoare pentru această acuzaţie.

Rapperul a fost achitat în 2019, însă a fost inculpat pentru asociere cu bande criminale. A acceptat un acord cu justiţia şi a fost eliberat din închisoare în 2020.

Când se afla în închisoare, el a lansat albumul „Thank You for Using GTL”, cu referire la compania care controlează serviciile de telefonie din închisori. Drakeo înregistrase versurile melodiilor sale folosind aceste servicii.

Citeşte şi: Elon Musk ar putea datora statului american taxe în valoare de 11 miliarde de dolari, cea mai mare sumă plătită vreodată de o persoană


loading...
Partenerii noștri