RĂPUŞI de aceeaşi boală, în aceeaşi zi. Un şofer ROMÂN de TIR, MORT odată cu fratele lui din ţară

Destin tragic pentru doi frați români. Au fost răpuși de o boală cumplită în aceeași zi. Unul dintre ei, Nicuşor, a murit în Treviso, Italia, și celălalt, Ionel, într-un spital din România.

08 apr. 2019, 11:00
RĂPUŞI de aceeaşi boală, în aceeaşi zi. Un şofer ROMÂN de TIR, MORT odată cu fratele lui din ţară

Amândoi sufereau de cancer şi în ciuda luptei cu boala, amândoi au pierdut, scrie observator.tv.

Nicuşor Rusu avea 42 de ani şi era şofer de TIR în Italia. Avea un băieţel de 3 ani, Nicolas. Nicuşor a urmat mai multe tratamente, dar nu a putut să învingă boala. Prietenii au demarat o acţiune de strângere de fonduri pe Facebook, pentru a ajuta la repatrierea trupului său.

Citeşte şi Tragedie în România, a murit subit la 31 de ani. Se pare că avea cancer pulmonar

„Dragi prieteni, în dimineața zilei de luni când Nicușor Rusu se stingea din viață… familia lui din România plângea trecerea la neființă și a fratelui lui Nicușor, Ionel Rusu și acesta suferind de cancer… da în aceiași dimineață ați citit bine. Nu-mi pot imagina cât de mare e suferința familiei a mamei lor neputând fi alături de ambii în același timp. Cu ajutorul nostru poate măcar să-și ia ADIO și de la Nicușor. Sunt convins că îi purtăm în rugile noastre dar putem să participam cel puțin astfel și la ușurarea crizei financiare. Vă transmit recunostința lui Angi Rusu și totodată mulțumesc anticipat pentru donațiile voastre. Dumnezeu să vă binecuvanteze”, a povestit unul dintre prietenii lui Nicuşor, pe Facebook.

Mama celor doi băieţi îl aşteaptă şi pe Nicuşor acasă, la Galaţi, să îl îngroape lângă Ionel.