Rareș Bogdan despre excluderea din PNL a lui Ludovic Orban: „Niciodată nu voi vota. Ultima nebunie”

Rareș Bogdan a declarat că nu este de acord cu excluderea lui Ludovic Orban din PNL, în ciuda declarațiilor din ultima vreme ale fostului șef de partid.

03 oct. 2021, 13:05
Rareș Bogdan despre excluderea din PNL a lui Ludovic Orban: „Niciodată nu voi vota. Ultima nebunie”

Rareș Bogdan

a declarat, la Prima TV, că nu va vota niciodată excluderea lui Ludovic Orban din PNL, chiar dacă fostul șef al partidului a avut derapaje la adresa lui Klaus Iohannis.

”Niciodată nu voi vota excluderea unui membru PNL cu atât mai mult a unui preşedinte. Eu vă spun din start: nu voi vota. Sigur că mă deranjează declaraţiile domniei sale, dar niciodată nu voi vota”, a afirmat Rareş Bogdan.

Rareș Bogdan despre derapajele lui Ludovic Orban: „Cred că încă e puţin supărat”

Prim-vicepreşedintele PNL

consideră că afirmaţiile fostului preşedinte liberal la adresa lui Klaus Iohannis au fost cauzate de înrângerea suferită la alegerile din cadrul partidului.

”Cred că încă e puţin supărat, cred că şocul pierderii alegerilor interne a fost destul de puternic şi încă Ludovic Orban este sub influenţa pierderii alegerilor sâmbăta trecută. Sunt convins că în timp lucrurile de vor estompa şi va reveni la matcă. Nu cred că Ludovic Orban va părăsi Partidul Naţional Liberal şi nu cred că va vota vreodată împotriva uni premier sau unui guvern liberal”, mai afirmă Rareş Bogdan.

Rareș Bogdan crede că Orban va fi respectat în continuare în partid și susține că un partidul nu va rămâne divizat, între susţinătorii lui Orban şi cei ai lui Florin Cîţu.

Ludovic Orban a declarat sâmbătă, după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat la conducerea PNL în faţa lui Florin Cîţu, că ”între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”.

Întrebat dacă ar putea fi exclus din PNL pentru aceste declaraţii, Orban a declarat: ”Ar fi ultima nebunie pe care ar putea să o facă cei din echipa necâştigătoare”.