Rareş Bogdan, despre raportarea greşită a infectărilor COVID: Nu cred că cineva îşi permite să ascundă cazuri. Am toată încrederea

Rraeş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, a venit cu noi precizări legate de modul în care a fost organizat Congresul PNL şi a dat asigurări că s-au respectat toate măsurile.

27 sept. 2021, 21:29
Rareş Bogdan, despre raportarea greşită a infectărilor COVID: Nu cred că cineva îşi permite să ascundă cazuri. Am toată încrederea

„Ce pot să spun este că congresul nostru a… în sală s-a intrat doar pe bază de certificat verde. Eu cred că prin purtarea măştii în cea mai sală din România nu a fost o situaţie care să creeze probleme. Eu sper că lumea să nu perceapă că a fost sfidare. am explicat de ce am procedat aşa. am respectat cu stricteţe măsurile în interior”, a declarat Rareş Bogdan.

În privinţa raportării greşite a infectărilor COVID despre care se vorbeşte în spaţiul public, Rareş Bogdan a transmis: „Eu nu cred că cineva din instituţiile statului român îşi permite să ascundă cazuri. Nu cred asta. Nu conduc MS şi nici MAI, dar am toată încrederea că oamenii de acolo raportează corect”.

Rareş Bogdan: Nu sunt pasionat de ce spune Orban. Au fost declaraţii făcute la supărare

Rareş Bogdan a comentat şi declaraţiile lui Ludovic Orban făcute astăzi în care îl critica pe Iohannis.

„Nu sunt pasionat de ce spune orban. au fost declaraţii făcute la supărare, prin care îşi cere scuze că a îndemnat la votarea lui Iohannis. E ciudat să ni se ceară să-l dăm jos pe Cîţu, când tocmai a câştigat PNL. Cei de la USR PLUS, după Congres, se vor răzgândi şi se vor aşeza la masă”.

Orban: Le-am cerut scuze românilor că i-am convins să voteze cu Iohannis

Fostul lider al PNL, Ludovic Orban, susține că ”echipa câștigătoare” a dat o ”lovitură de partid” în cadrul Congresului PNL. Orban arată că s-a încălcat cel mai important drept într-o democrație și anume dreptul de a alege.

Ludovic Orban a lansat un nou atac la Iohannis. ”Având în vedere că am un mare merit în realegerea lui Klaus Iohannis, nu ar fi normal să vorbesc eu acum despre suspendarea președintelui (…) Le-am cerut scuze foarte multor români care m-au abordat direct și le-am cerut scuze că i-am convins să voteze cu Iohannis. Au fost oameni care au crezut în mine și le-am cerut scuze pentru că i-am convins să voteze cu Iohannis.”, a spus Ludovic Orban.

„Planificatorii acestei lovituri de partid, care au orchestrat cea mai dură lovitură la adresa democrației și-au bătut joc de istoria glorioasă a PNL și au transformat PNL în ceva ce n-a fost niciodată în istoria sa. L-au coborât la cele mai de jos cote de popularitatate din istorie, l-au adus la un nivel la care nu a fost niciodată”, a spus Ludovic Orban.