Rareș Bogdan îl desființează pe Mircea Geoană: „Ne cam face de râs, nu-și face treaba. Nu este un angajat model”

Rareș Bogdan a fost foarte deranjat de afirmațiile lui Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, care a spus că a ajuns în funcția pe care o ocupă datorită carierei și personalității sale.

15 apr. 2024, 09:21
Rareș Bogdan îl desființează pe Mircea Geoană: „Ne cam face de râs, nu-și face treaba. Nu este un angajat model”

Rareș Bogdan a explicat că, dacă România nu ar fi negociat, Mircea Geoană nu ocupa astăzi funcția de secretar general adjunct al NATO.

„Eu sunt unul din statul român care știe foarte bine, spre dezamăgirea domnului Geoană, cam cât s-a negociat și cam ce s-a făcut de la premier la președintele Klaus Iohannis. Toți au negociat, dacă România nu ar fi negociat, Geoană nu ar fi ajuns acolo. Dacă România nu mișca niciun deget, domnul Geoană nu ajungea acolo și el știe foarte bine asta și aș vrea să se reevalueze din punctul acesta de vedere. Eu îl știam un om decent”, a spus liberalul.

Citește și Rareș Bogdan, mesaj ferm pentru PSD: „Funcția de președinte nu este negociabilă. Ciolacu convinge ca premier”

Rareș Bogdan i-a transmis lui Mircea Geoană să decidă dacă va candida pentru prima funcție în stat.

„Sunt cetățean european și ca toti cei aproximativ 500 de milioane de cetățeni români vreau să fiu protejat. Dacă ne uităm ce se întâmplă la Est este îngrijorător din punctul meu de vedere. (…) Eu mă aștept ca NATO să se preocupe de aceste chestiuni. (…) În momentul acesta, domnul Geoană nu este un angajat model și distruge imaginea de angajatul model din instituție. Domnul Geoană, în momentul acesta ne cam face de râs, nu-și face treaba”, a spus prim vicepreșdeintele PNL.

Citește și Cătălin Cîrstoiu promite că reduce prețul la căldură în București, dacă iese primar: Ne propunem ca în viitor să reducem preţul gigacaloriei şi asta se va reflecta în buzunarul fiecărui cetăţean