Rareş Bogdan nu vrea liste comune cu PSD la alegerile din 2024: Nu cred că este o soluţie pentru PNL

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan afirmă că nu vrea liste comune cu PSD la alegerile din 2024. ”Singura şansă a PNL este să meargă singur şi să conştientizeze forţa pe care o are”, a spus Rareş Bogdan.

15 sept. 2023, 15:49
Rareş Bogdan nu vrea liste comune cu PSD la alegerile din 2024: Nu cred că este o soluţie pentru PNL

Rareş Bogdan nu vrea liste comune cu PSD la alegerile din 2024.

”Susţinerea mea şi a altor colegi este prin noi înşine. Eu când am venit în PNL, partidul era undeva la 18% sau 20% şi am reuşit să duc partidul, eu, împreună cu referendumul preşedintelui, e drept, la 28% la europarlamentare, eu le spun colegilor mei că singura şansă a PNL este să meargă singur şi să conştientizeze forţa pe care o are”, a spus europarlamentarul Rareş Bogdan, la Prima TV.

Citește și: Ciolacu, după ridicarea MCV: Confirmă că statul de drept în România e consolidat. Este un argument în plus care susţine aderarea noastră la Schengen

Europarlamentarul liberal a precizat că PNL are ”o armată de 240.000 de oameni, membri cotizaţi activi, 1.362 de primari, 17 preşedinţi de regiuni, are 130 de parlamentari şi 10 europarlamentari plus foarte multe lucruri pe care le-a făcut în trei ani şi jumătate de guvernare”.

Citește și: SONDAJ PSD Cu cine ar vota românii dacă ar fi alegeri săptămâna viitoare. PNL și AUR sunt la egalitate

Întrebat dacă nu vrea liste comune cu PSD, Rareş Bogdan a răspuns: ”Nu. Nu cred că este o soluţie pentru PNL. Eu spun extrem de clar: Prin noi înşine”, ne-a adus forţă în urmă cu 100 de ani şi prin noi înşine ne va aduce la peste 20% la alegerile din 2024”.