Rareş Bogdan, reacţie dură pe Facebook: „Staţi liniştiţi, avem ac de cojocul lor!”

Rareş Bogdan a reacţionat după ce Senatul a votat împotriva desfiinţării SIIJ şi a anunţat că lupta va continua, deoarece fără stat de drept, România poate pierde bani europeni.

11 dec. 2019, 10:08
Rareş Bogdan, reacţie dură pe Facebook: „Staţi liniştiţi, avem ac de cojocul lor!”

Proiectul de desfiinţare a Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie a fost respins de Senatul României, cameră decizională. Rareş Bogdan a avut o reacţie imediată pe Facebook.

„Stați liniștiți, avem ac de cojocul lor! România nu e terenul de joacă al corupților, nu vom tolera presiunile, terorizarea magistraților! Fără o Justiție independentă nu există stat de drept, iar fără stat de drept suntem în pericol să pierdem bani europeni!

Iar fără bani europeni, România poate rămâne prizoniera celor care vor să țină populația în mizerie și sărăcie, pentru a o putea folosi în interes de clan! Lupta continuă, oameni buni!”, a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

După ce a primit aviz negativ din partea Comisiei Juridice a Senatului, proiectul iniţiat de USR a fost respins în plenul Senatului cu 42 de voturi pentru.  SIIJ rămâne astfel activă, dat fiind faptul că Senatul este cameră decizională.