Rareş Bogdan, replică devastatoare la adresa lui Marcel Ciolacu. În anii ’90, Iliescu ne făcea „golani”, după 33 de ani PSD a trecut la „mitocanule”

Rareș Bogdan a lansat acuzații grave la adresa PSD, afirmând că acest partid "are în ADN ura față de societatea civilă". Prim-vicepreședintele PNL nu s-a ferit să facă comparații între actualitate și perioada anilor '90.
Filip Stan
16 nov. 2023, 09:35
Rareş Bogdan, replică devastatoare la adresa lui Marcel Ciolacu. În anii '90, Iliescu ne făcea
Rareş Bogdan, replică devastatoare la adresa lui Marcel Ciolacu. În anii '90, Iliescu ne făcea "golani", după 33 de ani PSD a trecut la "mitocanule"

Rareş Bogdan, replică devastatoare la adresa lui Marcel Ciolacu. Europarlamentarul PNL a lansat acuzații grave la adresa PSD, afirmând că acest partid „are în ADN ura față de societatea civilă”, şi nu s-a ferit să facă comparații între actualitate și perioada anilor ’90, susținând că PSD a evoluat de la tratarea presei libere cu dispreț la un comportament pe care l-a numit „mitocănesc”. În replică, premierul Marcel Ciolacu, președinte al PSD, i-a reproșat lui Rareș Bogdan că „dinamitează” coaliția prin diseminarea unor știri false”. Premierul a adus în discuție și un incident în care Rareş Bogdan a fost surprins mergând la piață cu un ceas evaluat la 30.000 de euro şi a subliniat că acțiunile acestuiaîncalcă înțelegerile din cadrul coaliției, apoi l-a caracterizat drept „mitocan”.

„PSD nu s-a schimbat şi nici nu se va schimba, are în ADN ura faţă de societatea civilă şi cei care îndrăznesc să acuze fardul pus peste socialismul cu faţă umană şi capitalismul de cumetrie. În anii ’90, Iliescu, Bârlădeanu şi Marţian ne făceau GOLANI şi tratau presa liberă cu „Măi, animalule”, iar după 33 de ani, PSD-ul lui Ciolacu, Tudose şi Stănescu, vopsit în culorile curcubeului familiei S&D, a trecut la MITOCANULE. Unele lucruri nu se schimbă niciodată, din păcate. A trebuit să luăm o decizie într-un moment crucial pentru securitatea regională şi a Uniunii Europene, asta o ştiu toţi, chiar şi cei care pretind că sunt şocaţi, dar prefăcătoria, limbajul dublu, interesul pecuniar au prevalat în faţa ideii de colaborare onestă. Noi chiar am crezut că e posibil, dar tovarăşii aveau agenda lor, nu a României”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu a luat foc după ce Ucraina a tipărit manuale de „limba moldovenească” pentru români. „M-am umplut de nervi, am adormit pe la 1:30”

„Noi am stat în şedinţa de coaliţie de luni aproape cinci ore şi am luat mai multe probleme guvernamentale în discuţie, deoarece trebuie o decizie a coaliţiei. Şi e şi normal aşa. Eu nu ascund faptul că multe dintre problemele care se ivesc la guvern nu le discut cu preşedintele Nicolae Ciucă. Dar e normal să ne întâlnim. Atâta timp cât cinci ore nu ai comentat nimic, dimpotrivă, ţi-ai luat informaţia, cum e normal, ca om politic, şi după câteva ore tu ieşi în spaţiul public, încercând de fapt şi de drept să acoperi un gest nefericit; să mergi la piaţă cu un ceas de 30.000 de euro la mână, să cumperi pătrunjel – normal că românul se revoltă, e îndreptăţit – în loc să ieşi şi să explici: ‘L-am primit cadou de la soţie, mă întreţine soţia şi mi-a dat cadou ceasul, mi-a dat socrul meu, la nuntă’. Presupun că era mult mai corect”, a fost comentariul lui Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Explicaţia halucinantă a lui Rareş Bogdan, după ce a mers la piaţă cu Rolex pe mână: „Eu sunt un om asumat. Am în declaraţia de avere ceasuri de 200.000 de euro”

„Mai mult, din punctul meu de vedere – o spun fără nicio reţinere – înseamnă că eşti un mitocan. Tu stai cu mine la masă cinci ore, discutăm problemele ţării şi pe urmă ieşi la televizor şi umpli televizoarele că tu i-ai atras atenţia lui Iohannis că PSD-ul fură românilor bani. Ce bani a furat PSD? Vrea să amintesc în ce situaţie am găsit România, când am hotărât cu Nicolae Ciucă să facem această coaliţie? În ce dezastru era? În ce criză socială era România? Cu miliarde aruncate pe vaccinuri, cu bani furaţi în pandemie, când noi stăteam în casă? Cu pensionarii care nu aveau acces la sănătate? Eu pot să le reamintesc, că nu am nicio reţinere. Iarăşi învrăjbim pensionarii cu cei care muncesc pentru nişte drepturi legitime”, a mai spus premierul României.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!