Rareş Bogdan: „USR-PLUS nu putea să câştige multe primării fără ajutorul nostru. PNL a dovedit mai multă înţelegere în campanie”

Vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan s-a declarat încântat de rezultatul alianţei cu USR PLUS de la aceste alegeri locale şi a declarat la România TV că partidul său are în vedere o apropiere de formaţiunea condusă de Dan Barna.  

28 sept. 2020, 16:15
Rareş Bogdan: „USR-PLUS nu putea să câştige multe primării fără ajutorul nostru. PNL a dovedit mai multă înţelegere în campanie”

„Este sigur că vom sta de vorbă prioritar cu colegii noştri din USR şi PLUS. Până acum noi am devenit mai multă înţelegere şi nu am răspuns la atacurile venite dinspre USR în această campanie, lansate de domnul Stelian Ion, la Constanţa, sau ale lui Cosette Chichirău, la Iaşi„, a spus Rareş Bogdan, la România TV.

Citeşte şi Marian Oprişan, după ce a pierdut şefia CJ Vrancea: „Aşa să ne ajute Dumnezeu!”

Suntem partidul care a câştigat alegerile locale, cu 34% din voturi. Pe colegii noştri din USR PLUS îi felicit, au câştigat patru oraşe importante. Totuşi, multe oraşe nu puteau să le câştige fără ajutorul nostru, spre exemplu Bacăul. De asemenea, la Bucuresti, Clotilde Armand, la sectorul 1, şi domnul Radu Mihaiu, la sectorul 2, n-ar fi fost primari fără această alianţă foarte bine gandită„, a mai spus Rareş Bogdan.

Am câştigat cele mai mari judeţe din România. După 20 de ani am eliberat Constanţa, după 24 de ani l-am scos pe Marian Oprişan din Vrancea„, a mai adăugat Rareş Bogdan, subliniind victoria liberalilor la alegerile din 27 septembrie.