Rareș Prisacariu, vacanță de vis la Legoland. Câștigătorul Românii au talent, mai fericit ca niciodată: „Totul se desfășoară cu răbdare și foarte civilizat”

Micuțul patriot Rareș Prisacariu a cucerit inimile a milioane de români după ce a evoluat la show-ul de talente Românii au talent. I-a emoționat pe români până la lacrimi și cei mai mulți l-au îndrăgit de la prima apariție, deși prestația lui a stârnit și multe critici.

21 aug. 2023, 23:51
Rareș Prisacariu, vacanță de vis la Legoland. Câștigătorul Românii au talent, mai fericit ca niciodată: „Totul se desfășoară cu răbdare și foarte civilizat”

Rareș Prisacariu s-a bucurat, recent, de o vacanță de vis la Legoland, Germania. Băiețelul de numai șapte ani, pasionat de citit și poezie, a fost extrem de emoționat, dar și de entuziasmat și le-a povestit fanilor cum a decurs aventura lui în țara construcțiilor din piese Lego. El a postat mai multe filmulețe și imagini din parcul de distracții.

Rareș Prisacariu, vacanță de vis la Legoland: „Sunt fericit!”

Prima zi la LEGOLAND a fost specială. Am luat harta și am pornit la drum entuziasmat, iar după câteva ore bune, am realizat că nu am reușit să parcurg nici jumătate din traseu. Totul este absolut minunat, de la machetele orașelor și obiectivelor mari din lume (construite din piese mici Lego), la activități variate, spectacole, parcuri de distracție și de aventură, animații, fabrica Lego, plimbări cu trenul, cu barca, și multe, multe altele. Și, nu în ultimul rând, circuitul în mini orașul dedicat iubitorilor de mașini, care mi-a adus primul „permis de conducere”. Deși este foarte aglomerat, totul se desfășoară cu răbdare și foarte civilizat. Sunt fericit!”, a povestit Rareș după prima zi petrecută la parcul din Günzburg, Germania. 

Au fost două zile de aventură la Legoland, iar Rareș spune că ar retrăi această experință oricând: „A fost surprinzător tot ce am văzut și m-a impresionat cât de mult se dezvoltă lumea Lego. Am avut ocazia să descopăr lucruri minunate și dacă ieri am „condus” pe uscat, astăzi a fost vorba despre apă și multă distracție. M-am bucurat să întâlnesc personaje Ninjago, am vizitat diferite zone tematice și am construit alături de copii din toată lumea. Mi-a placut mult la Academia Lego și m-au impresionat activitățile din spațiul Mithyca. Sunt fericit pentru că am cunoscut multe familii de români cărora le mulțumesc pentru cuvintele frumoase și pentru prietenie. A fost o experiență minunată pe care aș retrăi-o oricând, dar am pornit spre o altă destinație pe care v-o dezvălui curând. Vă îmbrățișez!”, a povestit micuțul pe rețelele sociale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rareș Prisacariu (@rares.prisacariu)

Apoi a urmat o vizită în orașul Munchen, unde alte experiențe i-au adus bucurii câștigătorului de la Românii au talent.

Ultima zi la Munchen a fost minunată, cum de altfel au fost toate momentele pe care le-am petrecut în Germania în ultimele zile. Am vizitat Muzeul BMW, Stadionul Allianz Arena, Castelul Nymphemburg, Sealife și multe alte locuri impresionante. Am avut o vacanță frumoasă, am cunoscut oameni deosebiți și am adunat multe amintiri. Mă bucur că am împărtășit cu voi această călătorie și vă mulțumesc pentru mesajele frumoase pe care mi le-ați transmis”, a mai scris el pe Facebook.