Rareş şi câinele Max au plecat în Turcia să salveze oameni de sub dărâmături. Rareş este pompier şi merge în zona de calamitate în timpul liber GALERIE FOTO

Rareș Urs este unul dintre membrii echipei de salvare de la Cluj care a plecat miercuri în Turcia. Rareș este pompier și, alături de Oana Ciora cu câinele Dino, va căuta supraviețuitori ai teribilului cutremur care a lovit Turcia și Siria.

09 feb. 2023, 20:02

Rareș Urs și Oana Ciora sunt voluntari ai Clubului Câinilor Utilitari din Cluj-Napoca și s-au alăturat personalului RO-USAR care a plecat spre Turcia. Inspectoratul de Situaţii de Urgenţă Cluj Napoca a transmis pe pagina de Facebook că se mândreşte cu Rareş Urs şi a prezentat provestea sa.

Rareş ocupă funcţia de plutonier adjutant în cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Cluj-Napoca, iar Max, câinele său, se regăsește în echipa Câini de Salvare Transilvania.

„Colegul nostru de la Detașamentul 2 de Pompieri Cluj-Napoca, plutonier adjutant Rareș Urs, se regăsește în echipa Câini de Salvare Transilvania care a plecat astăzi în Turcia. Rareș e însoțit de câinele său, Max, și va participa împreună cu personalul RO-USAR la misiuni de căutare-salvare. Este un gest cu atât mai nobil, întrucât pompierul clujean a ales să meargă voluntar în Turcia, din timpul său liber. Suntem mândri de tine, Rareș!

O echipă amplă de salvatori români din cadrul IGSU se află deja în Turcia și desfășoară misiuni în contextul acestei tragedii. Mult succes și putere de muncă tuturor!”, a transmis ISU Cluj-Napoca, pe Facebook.

Citeşte şi: Diana Șoșoacă, noi declarații țicnite! „Cutremurul din Turcia a fost provocat la comandă! Nebunii se joacă de-a Dumnezeu! Toate popoarele lumii să ne ridicăm împreună”