Două studente străine au fost AGRESATE VERBAL de o britanică, la spital VIDEO

Două studente străine au fost ţinta unui atac rasist în Marea Britanie. O femeie a început să ţipe la cele două tinere, una fiind din Nigeria, iar cealaltă din Spania. Ele se aflau în sala de aşteptare a unui spital.

05 feb. 2013, 06:57

Incidentul s-a petrecut la spitalul Ipswich, din Suffolk, duminică seara. Britanica se afla în sala de aşteptare a spitalului şi le-a acuzat pe studente că vin în statul britanic pentru a beneficia de ajutoare şi le-a spus să se întoarcă în ţările lor.

Britanica a ţipat la cele două tinere timp de câteva minute. Mai multe asistente au intervenit însă femeia cu greu a putut să fie calmată. Autorităţile spitalului au fost nevoite să cheme poliţia, deoarece scandalul era departe de a se potoli.

Britanica furioasă le-a reproşat celor două studente străine că vin în Marea Britanie, pentru a beneficia de ajutoarele de la stat, în timp ce ea este nevoită să plătească taxe. A întrebat-o pe studenta spaniolă de unde vine, iar tânăra i-a spus că este din Spania.

Apoi, femeia s-a repezit la studenta nigeriană şi a întrebat-o de unde vine. Tânăra a întrebat-o la rândul ei ce importanţă are acest lucru, după care britanica a revărsat asupra ei o serie de insulte, care mai de care mai agresive şi chiar injurii, încheind spunându-le „Pentru că noi plătim taxe, cretinelor!”…

Atacul rasist a fost filmat cu telefon mobil, iar apoi a ajuns pe internet. Acum, britanica a fost arestată şi acuzată de agresiune rasială agravată. Ea urmează să ajungă în instanţă.