Răspuns halucinant primit de o tânără după ce a aplicat la un anunţ pentru un casting la reclame TV FOTO

O tânără din Oradea a fost uimită când a descoperit ce răspuns a primit după ce a aplicat pentru un anunţ de angajare găsit pe internet.

24 mart. 2015, 16:31

Astfel, femeia a vrut să aplice pentru un casting privind o reclamă TV, însă la câteva ore după a primit un email în care un bărbat îi făcea următoarea ofertă, potrivit Aradon.

 „Dacă te culci o dată cu mine, îţi ofer postul. 2.000 lei salar + comisioane„, este oferta-şoc primită de orădeanca C.V., în vârstă de 28 de ani.

Tânăra îşi trimise CV-ul şi câteva fotografii decente pe adresa [email protected], aşa cum se ceruse pentru a aplica la un anunţ privind un „casting prezentatoare/reporteră TV – reclamă TV”, postat pe olx.ro. Răspunsul din partea „Studio Design” a venit de pe adresa de email [email protected].

Citeşte şi Întrebări bizare: Cum arată interviul de angajare la Facebook, Twitter şi alte companii de top

În descrierea job-ului, „angajatorul” arăta că „reporteriţa” trebuie să aibe vârstă cuprinsă între 20 şi 30 de ani şi, în fişa postului are obligaţia de a „întreba persoanele cum s-au simţit după ce au probat produsul respectiv”. Se precizează că este un „full time” job şi că salarizarea ar merge de la 1.250 lei la 1.000 de euro.

Revoltată, orădeanca a spus că a mai participat la casting-uri pentru reclame, însă nu s-a mai lovit de asemenea reacţii.

M-am simţit ofensată!„, a declarat ea, dorind să îl facă de râs pe presupusul angajator în presă, mai ales că a descoperit că tânărul deţine şi o agenţie de videochat.

Citeşte şi O româncă a fost „sclavă” la familia unui politician francez cunoscut