Răspunsul Kaufland în cazul angajaţilor suspecti de coronavirus! Măsurile luate de companie

Publicat: Miercuri, 20 Mai 2020 16:30 // Actualizat: Miercuri, 20 Mai 2020 16:35 // Sursa: romaniatv.net

Kaufland România aduce următoarele precizări  în legătură cu cazul depozitului de la Turda.

Depozitul logistic Kaufland din Turda este complet sigur și toți angajații prezenți la serviciu sunt sănătoși. Respectăm cu strictețe toate procedurile autorităților și suntem în permanentă legătură cu acestea, anunţă Kaufland într-un comunicat.

Avem măsuri sporite de protecție, dispuse încă de la începutul pandemiei și intensificate imediat ce ne-a fost semnalat primul caz, am acționat prompt pentru siguranța colegilor, conform procedurilor.
În acest moment, ancheta epidemiologică a fost închisă. Au fost izolați toți contacții direcți și au fost realizate aproximativ 200 de teste, iar pentru a acționa cât mai rapid, am dispus o testare suplimentară și voluntară a colegilor, apelând la un laborator privat de testare, cu acoperirea integrală a costurilor, în urma căreia vă asigurăm că toți colegii sunt sănătoși.
Prin măsurile implementate asigurăm 100% trasabilitatea epidemiologică. Avem o preocupare constantă pentru sănătatea angajaților noștri, starea lor de sănătate este monitorizată zilnic, marfa este 100% protejată și sigură.
Mai mult:

  • Depozitul este cel mai tehnologizat din România, iar procesele sunt aproape în totalitate automatizate, astfel că permit un contact minim om-produs, extrem de redus; 
  • Zilnic, toate spațiile sunt frecvent dezinfectate si igienizate, personalul este dotat cu echipamente de protecție, dezinfectant de mâini gratuit, au mănuși de unică folosință, măști și, după caz, viziere și respecta toate regulile de prevenție;
  • În depozit marfa este complet sigură, fiind recepționată și stocată în ambalaje primare, secundare și terțiare, care sunt înlăturate, ca parte a procedurii pentru protecția în alimentația publică, care include și alte norme riguroase de manipulare, păstrare și transport, în linie cu cele mai riguroase standarde internaționale de sănătate publică;
  • Angajații lucrează în ture și există un sistem de triaj la fiecare intrare în tură.

Rămânem alerți și suntem pregătiți și mai departe să luăm toate măsurile care se impun, în funcție de evoluția fenomenului, cu cea mai mare responsabilitate. 
 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
coronavirus coronavirus Kaufland kaufland Turda
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8398
RON
03 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H