Răspunsul ŞOCANT al mamei supravieţuitorului din Clubul Colectiv care a intrat în greva foamei

Alexandru Olteanu a supraviețuit incendiului care a mistuit clubul Colectiv anul trecut. Tânărul este încă internat într-un spital din Marea Britanie, însă, începând de miercuri 18 mai, a intrat în greva foamei. Tânărul supraviețuitor își acuză mama că ar fi cheltuit, fără să-i spună, banii pe care i-a primit de la stat după tragedie. Rodica Olteanu, mama băiatului, a dat un răspuns incredibil.

20 mai 2016, 13:29
Răspunsul ŞOCANT al mamei supravieţuitorului din Clubul Colectiv care a intrat în greva foamei

Femeia recunoaște că a primit bani datorită statutului de însoțitor pe care și l-a asumat atunci când a stat cu fiul ei în spitalul din Marea Britanie la care este internat și în prezent.

Erau 13.000 de lire, i-am pus lui 5.000 și diferența am zis că o să i-o dau când are nevoie„, a declarat Rodica Olteanu, la Acces Direct.

În primă fază, nici concubinul femeii nu a avut o atitudine potrivită în fața camerelor de filmat, sugerând că Alexandru nu s-ar mai afla în deplinătatea facultăților mintale din cauza numeroaselor operații suferite.

E dus cu pluta. El nu mai are… sincer„, a declarat bărbatul, gesticulând cu degetul la tâmplă. Iar femeia nu l-a corectat. „Aștept să treacă perioada asta, să-și revină el„, a declarat ea, confirmând, într-un fel sau altul, presupunerea făcută de iubitul ei.

Rodica Olteanu a confirmat, totodată, faptul că fiul ei a fost cel care a decis ca ea să nu îl mai viziteze la spital. „Nu am plecat din Anglia că am vrut eu, deci Alexandru a cerut să schimbe însoțitorul. Am stat o lună de zile după ce a schimbat însoțitorul, mergeam mereu să mă interesez la spital de situație, cum este…„, a mai declarat ea.

Totuși, din cele 13.000 de euro pe care le-a primit, Rodica Olteanu a declarat că i-ar fi trimis lui Alexandru 5.000, rămânând cu diferența de 8.000 de euro. Femeia a explicat că băiatul ei i-ar fi mărturisit că ar vrea să se implice în afaceri, motivând că ea ar fi păstrat banii pentru a-l proteja de la a face o posibilă greșeală investindu-și banii. Acest lucru l-a confirmat și concubinul femeii. „Alexandru a spus că vrea să facă afaceri, să se întoarcă în România și să aibă bani„, a declarat el.

Cât despre cele două formulare cu care Alexandru își amintește că mama lui a venit în camera sa de spital, femeia a justificat banii spunând că i-a transferat concubinului suma de 150 de lire, de două ori, pentru a cumpăra un porc și grâne. „Era vorba Alexandru să vină în țară, nu voia să stea să facă recuperare acolo (…). Am cumpărat un porc și i-am spus când venim în țară îl tăiem„, a explicat ea.

Concubinul femeii a explicat că mașina și electrocasnicele cumpărate nu ar fi avut nicio legătură cu banii primiți de Rodica Olteanu în calitate de însoțitoare al lui Alexandru în spital. „Pură coincidență. Nu are nicio legătură cu treaba asta„, a spus el.

Femeia a vrut să pară afectată de faptul că fiul ei a intrat în greva foamei, spunând chiar că a luat medicamente pentru a-și reveni după aflarea veștii. „Eu nu am știut până ieri că Alexandru este în greva foamei, pentru mine este o chestie extraordinară, de-abia mi-am revenit, am luat medicamente„, a spus Rodica Olteanu.

Citeşte şi Părinţii victimelor din Colectiv cer deschiderea unei NOI ANCHETE: Nu este doar crimă, este genocid