Răstunare de situaţie în cazul LAREI ŞABAN: Familia cere DESHUMAREA CADAVRULUI tinerei

Mama Larei Şaban crede că fata ei a fost împuşcată de oameni trimişi de iubitul din Turcia al fetei. Fetiţa victimei este acum în îngrijirea bunicii, după ce a fost luată de tatăl ei şi dusă în Turcia.

30 mai 2013, 06:08
Răstunare de situaţie în cazul LAREI ŞABAN: Familia cere DESHUMAREA CADAVRULUI tinerei

Răstunare de situaţie în cazul uciderii Larei Şaban, după ce familia tinerei vrea deshumarea cadavrului şi reluarea cercetărilor, potrivit România TV.

Citeşte şi Declaraţii ULUITOARE. Pentru prima dată de la uciderea Larei Şaban, soţia criminalului rupe tăcerea

Mama victimei este convinsă că aceasta a fost omorâtă de oameni trimişi de politicianul turc, iubitul fiicei sale. Fratele Larei şi cel mai bun prieten al acestuia au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă, pentru uciderea tinerei.

La exact un an de la arestarea preventivă a lui Gilberto Şaban şi a prietenului acestuia George Davidescu, familia Larei Şaban vrea reluarea anchetei. Mama Larei nu crede în vinovăţia fiului ei şi este convinsă că fata a fost împuşcată de oameni trimişi de iubitul din Turcia al Larei.

Citeşte şi ULTIMELE IMAGINI cu Lara Şaban în viaţă

În urmă cu o lună Gilberto Şaban şi prietenul cel mai bun al acestuia au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă pentru uciderea Larei Şaban şi ascunderea cadavrului într-o pădure de lângă Năvodari. Decizia nu este însă definitivă, iar avocaţii familiei cer strămutarea procesului de la Constanţa. Între timp, familia se pregăteşte pentru parastasul de un an al Larei, care va avea loc vineri.