Răsturnare de situaţie. Anamaria Prodan cere mai mulţi bani de la Laurenţiu Regehcampf

Impresara Anamaria Prodan cere o pensie alimentară mai mare pentru fiul său și face apel după procesul de divorț.

23 mart. 2023, 23:49
Răsturnare de situaţie. Anamaria Prodan cere mai mulţi bani de la Laurenţiu Regehcampf
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut la Snagov

Impresara Anamaria Prodan nu s-a prezentat la tribunalul din Buftea pentru o nouă înfățișare a procesului de divorț cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Chiar dacă divorțul s-a finalizat, ea a făcut recurs pentru a cere câteva modificări. Anamaria dorește ca magistrații să admită că divorțul a fost doar din vina lui Laurențiu Reghecampf, nu din culpă comună, și vrea o pensie alimentară mai mare pentru fiul lor Bebeto, suma dorită fiind de 7.000 de euro lunar, față de cei 1.700 de euro cât era acordată anterior.

Cu toate acestea, impresara nu a putut fi prezentă la proces din motive de sănătate. Ea speră ca magistrații să accepte solicitările sale pentru a închide definitiv acest capitol din viața lor, care a adus multă suferință și un impact negativ asupra familiei. În ultimul timp, cei doi au stabilit un program de vizită pentru fiul lor, Laurențiu Reghecampf reușind să-l obțină de la magistrați.

Anamaria Prodan: „Pentru noi a fost un vis urât, s-a terminat. Domnul Reghecampf a cerut și acest lucru judecătorilor”

”Eu și copiii mei, în primul rând, nu mai suntem interesați de această promovare care ne-a făcut foarte mult rău! Îmi doresc foarte tare și eu și Laurențiu Jr, și Sarah, și Rebecca și Luca, cu siguranță, să încheiem această căsnicie într-un mod măreț, așa cum am început-o. În primul rând, pentru copiii noștri, pentru noi, pentru că acest circ trebuie închis. Cred că dacă avem respect pentru copiii noștri și pentru noi, ca oameni, lăsând la o parte faptul că oricine, oricine de pe pământul asta greșește, repet, suntem oameni, nu computere, până și computerele se defectează, nu?

Anamaria Prodan anunţă împăcarea cu Laurenţiu Reghecampf: „Oamenii fericiți și împliniți nu au timp de procese”

Cred că din respect pentru familia și copiii noștri, trebuie să închidem aceste procese care aduc pete mari pe numele nostru. Ceea ce am construit eu și Laurențiu Reghecampf, cu siguranță, și spun în cunoștință de cauză, nimeni nu o să mai facă în zeci de ani de acum înainte. De ce? Pentru că noi am făcut istorie fără ajutorul nimănui în țara aceasta”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Conform primei sentinţe, Reghecampf va achita în contul fiului său, Laurențiu Reghecampf Junior (Bebeto), o pensie alimentară în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia. Adică, antrenorul român va plăti lunar suma de 1.600 de euro, mai puțin decât suma ce era stipulată în Apel în ordonanța președințială, în valoare de 2.000 euro, dar și mult mai puțin decât banii stabiliți la Fond, in ordonanță, în valoare de 7.000 euro.

În plus, magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf, iar custodia pentru copil va fi comună.