Răsturnare de situaţie: Avocaţii Elenei Udrea s-au pus de acord

Elena Udrea se află în arestul Poliției Capitalei, după ce magistrații ÎCCJ au admis cererea DNA, procurorii acuzând-o pe aceasta de trei noi infracțiuni de luare de mită în dosarul Gala Bute.

01 mart. 2015, 09:50
Răsturnare de situaţie: Avocaţii Elenei Udrea s-au pus de acord

Avocatul Alexandru Chiciu anunţase că Elena Udrea vrea să fie confruntată cu denunţătorii ei înainte de a fi judecat apelul la măsura arestării preventive în dosarul Gala Bute.

Celălalt avocat al deputatului, Marius Striblea nu părea convins că această confruntare va schimba depoziţiile deja făcute în dosar. „Probabil ambele părţi îşi vor păstra poziţia”, a spus Striblea, dar şi-a schimbat declaraţiile.

„Starea doamnei Udrea este o stare normală a unui om optimist care își pregătește apărarea. Solicitarea este una și în măsura în care va fi aprobată, prezența dnei Udrea va fi obligatorie.

Dintr-o confruntare pot să reiasă elementele care nu sunt puse cap la cap. Pentru că e ușor să zici că am lăsat o geantă în biroul ministrului și atât. Sunt mai multe detalii și probabil declarația va fi dovedită mincinoasă.

Nu înseamnă că dacă au făcut un denunț, lucrurile din denunț sunt adevărate. E dreptul procurorului să facă orice acuzații, dar e obligația lui să vină cu probe, pe denunțuri nu se pot lua măsuri preventive”, a declarat Striblea la B1 TV.

Citeşte şi: De ce a fost ARESTATĂ Elena Udrea în dosarul „Gala Bute”. MOTIVAREA ÎCCJ