Răsturnare de situaţie! Beyonce, atacată de Guţă. Manelistul spune secretul ruşinos din trecutul iubitei sale

Nicolae Guţă o acuză pe Beyonce de România că nu are grijă de copilul lui şi spune că fosta lui iubită este alcoolică.

24 oct. 2014, 17:01
Răsturnare de situaţie! Beyonce, atacată de Guţă. Manelistul spune secretul ruşinos din trecutul iubitei sale

„Beyonce de România este dependentă de alcool. Ce siguranţă să am în tine când bei până rămâi lată? I-am lăsat o sticlă de whisky la hoha. Îl luceau ochii în cap. Eu eram la cântare şi ea m-a sunat. Mi-a zis că a băut de ciudă că a găsit pe Facebook. A lăsat-o să plângă, s-a dus în bucătărie şi a început să bea şi mai rău şi să fumeze. E dependentă de alcool. Toată lumea din club o ştie cum se îmbată. Mădălina este mult mai rea decât Narcisa. O să vă arăt adevărata ei faţă. O s-o vezi beată prin club cum trage lumea de ea. Mi-a zis mie clar că nu e pregătită de copil. Că din cauza copilului s-a urâţit, că i s-au lăsat sânii. Mi-a zis că o urăşte pe cea mică”, a declarat Nicolae Guţă la Protv.

„Vrea să ia fata şi nu ştie cum. Vorbeşte aşa fără probe. Dacă iubitele lui au fost prostituate şi făceau ce făceau, înseamnă că toate femeile sunt la fel. Nu este adevărat. Să vină să vorbească cine m-a văzut aşa”, s-a apărat Beyonce de România.

Un scandal monstru a avut loc miercuri seară între femeile lui Nicolae Guţă. Potrivit România TV, Narcisa a mers în Popeşti Leordeni, cu gândul de a o pune la punct pe Beyonce de România, actuala iubită a lui Nicolae Guţă şi mama celui de-al zecelea copil al manelistului. Se pare că reglarea de conturi nu s-a făcut doar verbal, cele două luându-se la bătaie.

Dupa ce a intrat cu forta in casa lui Beyonce, a batut-o crunt si i-a sustras si cateva lucruri, Narcisa Guta a ajuns pe mana Politiei. Vineri, aceasta a fost prezentata in fata instanţei cu propunerea de arestarea preventiva.

Vineri, sotia manelistului a fost retinuta pentru 24 de ore si dusa la audieri la Politia din Popesti-Leordeni. Dupa mai bine de cinci ore de audieri, aceasta a fost scoasa cu catuse din sectie si dusa la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu, cu propunere de arestare preventiva.

Potrivit surselor din Poliţie, Narcisa nu a mers singură acasă la Beyonce de România, ci însoţită de trei bărbaţi care i-au furat banii şi bijuteriile. Imediat după agresiune, Mădălina Dumitriu a sunat la 112.

Motivul disputei dintre femei ar fi fost un telefon pe care Narcisa l-a primit din partea lui Beyonce în care blonda l-ar fi jignit pe Alberto, băiatul Narcisei cu Nicolae Guţă.

La faţa locului a fost şi un echipaj de Poliţie care a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cum au avut loc evenimentele şi cine sunt vinovaţii.