Răsturnare de situaţie: Cristi Borcea NU divorţează de Alina, dar rămâne şi cu Valentina Pelinel

CANCAN.ro a aflat că milionarul Cristi Borcea vrea să-și țină aproape femeile care i-au dăruit copii, motiv pentru care actualei soții, Alina, i-ar fi făcut o propunere greu de înțeles.

15 mart. 2016, 10:41
Răsturnare de situaţie: Cristi Borcea NU divorţează de Alina, dar rămâne şi cu Valentina Pelinel

Nu este afacere, dar nici femeie pe care milionaraul să o fi dorit și să nu o obțină. Pentru că până acum a făcut cam tot ce și-a propus, Cristi Borcea reușind să aibă în palmares cele mai frumoase femei. Acum, afaceristul se află după grati, însă chiar și așa amețește pe toată lumea, în special doamnele cu care cochetează. Printre ele se numără Alina, actuala soție, și Valentina Pelinel, care urmează să-i aducă pe lume cel de-al șaptelea moștenitor. Și pentru că divorțul îl costă ceva, dar nici nu vrea să renunțe la nevastă, însă nici la iubirea pentru Pelinel, Borcea i-a propus Alinei o chemă pe care a pus-o în practică și cu ea când era pe post de amantă.

 Așadar, ca să nu se mai separe, să împartă bunurile și toată treaba cu despărțirea să nu mai aibă loc, Cristi Borcea i-ar fi spus Alinei să o accepte și pe Valentina în viața lor, să nu pună întrebări când merge la ea sau când se duce să-și vadă copilul. Alina nu a fost prea fericită când a auzit propunerea, însă a rămas să se gândească la această alternativă. Culmea este că pe vremea când Borcea era căsătorit cu Mihaela, timp de 8 ani, până să divorțeze, Alina ar fi fost amanta afaceristului, iar de aceeași propunere ar fi avut parte și Mihaela, cea cu care are trei copii. ”Nu o lasă nici pe una, nici pe cealaltă. Borcea o vrea și pe Valentina, și pe Alina. I-ar fi zis soției să o accepte pe Valentina, să își vadă de viața lor, dar ce face el în rest e treaba lui. E complicat, oricum. De divorțat încă nu au divorțat, este acest timp în care trebuie să se gândească ce vor face.”, au declarat surse din anturaj, pentru CANCAN.ro. 

Valentina Pelinel s-a îngrăşat 10 kilograme, dar recunoaşte că în ultima vreme a avut pofte ciudate.

CITEŞTE ŞI Alina Vidican este DEVASTATĂ. Ce s-a întâmplat după ultima vizită la JILAVA

„Am avut perioade în care mâncam multe banane, acum am perioade de iaurturi şi multe lactate, beau lapte seara. Nu mâncam dulciuri înainte, acum dacă îmi e poftă iau din fiecare”, a povestit Valentina Pelinel pentru Antena Stars.

CITEŞTE ŞI Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, scene INCENDIARE la Jilava