Răsturnare de situaţie. Gigi Becali câştigă procesul cu Florin Talpan, juristul CSA Steaua

În ultimii ani au existat o mulțime de procese între FCSB și CSA, iar juristul Armatei, Florin Talpan, avea mereu câștig de cauză. De această dată situația a stat cu totul diferit, scrie gsp.ro.

08 oct. 2017, 15:45
Răsturnare de situaţie. Gigi Becali câştigă procesul cu Florin Talpan, juristul CSA Steaua

Florin Talpan, juristul echipei din Liga a 4-a, a contestat în instanță dreptul de folosință a mărcii de către Gigi Becali, însă judecătorii nu i-au dat dreptate și oficialul Armatei a pierdut procesul în urmă cu 3 zile.

Mai mult, judecătorii au decis ca CSA Steaua să plătească cheluieli de judecată către FCSB nu mai puțin de 21.500 de lei. Talpan are 30 de zile la dispoziție pentru a contesta decizia, iar cel mai probabil acest lucru se va întâmpla.

uristul CSA a vrut să-i interzică vicecampioanei folosirea numelui FCSB. Procesul a început încă de la începutul acestui an, când Talpan declara pentru GSP: „Vom ataca în justiţie dacă vor alege o denumire a cărei prescurtare va fi tot FCSB. De ce? Fiindcă va întreţine o confuzie în tot acest diferend pe care îl avem şi nu e normal. Vom ataca în justiţie şi va urma un nou proces dacă iniţialele clubului vor fi FCSB”. 

Așadar, echipa lui Gigi Becali va putea folosi în continuare numele FCSB.

proces

În altă ordine de idei, Florin Talpan e considerat de suporterii CSA Steaua ca fiind cel care a readus spiritul roș-albaștrilor în Ghencea, după ce a reușit prin procesele câștigate să-l oblige pe Gigi Becali să schimbe numele și sigla echipei.

Mai multe detalii, pe gsp.ro.