Răsturnare de situaţie în cazul atacului asupra soţiei subofiţerului de la Penitenciarul Rahova. Cine a înjunghiat-o pe femeie

Dezvăluiri în exclusivitate despre atacul sângeros din casa unui subofiţer de la Penitenciarul Rahova. Atacatorul este chiar fiul vitreg al victimei, cel care a sunat la 112 şi a minţit că mama sa a fost atacată de doi indivizi. Prietenii tânărului de 18 ani, care a fost reţinut pentru fapta sa, au dezvăluit motivele atacului.

08 apr. 2019, 09:40
Răsturnare de situaţie în cazul atacului asupra soţiei subofiţerului de la Penitenciarul Rahova. Cine a înjunghiat-o pe femeie

Atacul a avut loc la 6 dimineaţa, atunci când tânărul de 18 ani a venit din club. Băiatul consumase alcool şi, imediat ce a ajuns acasă, a început măcelul. După ce şi-a atacat mama cu cuţitul, băiatul a sunat la 112 şi a anunţat că şi-a găsit mama într-o baltă de sânge şi că femeia ar fi fost înjunghiată de doi indivizi care au fugit atunci când l-au văzut. Anchetatorii au aflat în cele din urmă care este adevărul şi l-au reţinut pe băiatul de 18 ani.

Mai mulţi prieteni cu care tânărul a mers în club au fost audiaţi. Doi dintre ei au venit după incident la casa unde a avut loc atacul. Cei doi tineri spun că băiatul se certa des cu mama vitregă din cauza diferenţelor pe care femeia le făcea între el şi fratele său.

„A început să plangă şi l-am luat aşa în braţe, că eram cu el. Şi a zis că s-a săturat, că maică-sa face diferenţa între el şi frate-su mai mare. Că fratele primeşte mereu bani şi el nu are bani să facă nimic”, a povestit un prieten al atacatorului, potrivit România TV.

Cei doi prieteni au scos la suprafaţă şi alte lucruri extrem de grave. Băiatul de 18 ani era pasionat de jocurile de noroc, de alcool şi de droguri.

Tânărul de 18 ani urmează să fie dus astăzi in faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 zile.

Atac criminal în Bucureşti. Soţia unui subofiţer a fost înjunghiată în propria casă