Răsturnare de situaţie în cazul avionul Malaysia Airlines dispărut. Anunţul care schimbă totul

Publicat: Marţi, 17 Iunie 2014 12:46 // Actualizat: Marţi, 17 Iunie 2014 12:59 // Sursa: romaniatv.net

Operaţiunile de căutare a avionului MH370 aparţinând Malaysia Airlines dispărut la 8 martie nu au vizat cel mai probabil loc în care s-ar afla epava aparatului, fiind distrase de semnale false, a afirmat pentru BBC operatorul britanic de sateliţi Inmarsat, relatează DPA şi The Guardian.

Avionul a pierdut contactul cu controlorii de trafic aerian pe 8 martie pe ruta Kuala Lumpur- Beijing având la bord 239 de persoane - pasageri şi membri ai echipajului.

Oameni de ştiinţă de la Inmarsat, compania britanică care a ajutat la eforturile de căutare a navei, au declarat pentru programul Horizon al BBC că există un 'punct fierbinte' în sudul Oceanului Indian în care cel mai probabil avionul s-a prăbuşit, dat fiind scurtele conexiuni făcute de unul dintre sateliţii companiei.

Însă nava australiană Ocean Shield trimisă pentru a investiga nu a mai ajuns în această locaţie pentru că a detectat semnale considerate ca provenind de la cutia neagră a avionului şi a început căutările acolo, au afirmat oamenii de ştiinţă britanici.

Timp de două luni au fost desfăşurate căutări pe o suprafaţă de 850 de km pătraţi pe fundul oceanului, la vest de oraşul australian Perth, însă sursa semnalelor nu a fost descoperită, iar un robot submersibil trimis nu a găsit nicio o dovadă a existenţei avionului.

Echipa de căutare condusă de australieni şi-a oprit operaţiunile în aşteptarea unei hărţi mai detaliate a fundului oceanului care să cuprindă o arie mai largă decât căutările iniţiale, înainte de a se hotărî pasul următor pentru găsirea epavei avionului.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
avion dispărut Malaysia Airlines MH370 zbor MH370
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 iun 13:24
...iniţiale, înainte de a se hotărî pasul următor pentru găsirea epavei avionului. Source Article from http://www.romaniatv.net/rasturnare-de-situatie-in-cazul-avionul-malaysia-airlines-disparut_152583.htmlRăsturnare de situaţie în cazul avionul Malaysia Airlines dispărut. Anunţul...
17 iun 13:10
...Airlines dispărut la 8 martie nu au vizat cel mai probabil loc în care s-ar afla epava aparatului, fiind distrase de semnale …read more...
1
EUR
4.8705
RON
28 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H