Răsturnare de situaţie în cazul bărbatului din Braşov căzut de la etajul 3. Un vecin a fost arestat

Răsturnare de situaţie în cazul bărbatului din Braşov căzut de la etaj trei după ce ar fi confundat balconul cu ușa de la ieșire a unui apartament. Un prieten de-al victimei a fost arestat preventiv după ce au apărut suspiciuni că victima ar fi fost de fapt impinsă de la etaj.

11 iul. 2013, 11:49
Răsturnare de situaţie în cazul bărbatului din Braşov căzut de la etajul 3. Un vecin a fost arestat

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 29 de zile în cazul braşoveanului căzut de la etajul trei al unui bloc. Bărbatul este suspectat că şi-a împins prietenul de la etaj şi este acuzat de tentativă de omor. Iniţial s-a crezut că victima confundase uşa de ieşire din casă cu cea de la balcon şi astfel ar fi căzut.

Reamintim că un braşovean de 32 de ani a ajuns în stare gravă la spital, miercuri dimineaţă, după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc din cartierul Tractorul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar şef Liviu Naghi, bărbatul a fost la o petrecere la nişte amici în cartierul Tractorul, pe strada Constructorilor, unde a băut toată noaptea. Dimineaţa, în jurul orei 06.30, s-a pregătit să plece acasă, însă nu ştia prea bine blocul respectiv, pentru că era pentru prima dată acolo. Din acest motiv, s-a spus că pe casa scării, tânărul a confundat uşa spre ieşire cu cea a balconului, care are o înălţime de doar 60 centimetri şi a căzut în gol de la etajul al treilea.

Conform sursei citate, bărbatul a suferit fracturi severe la bazin şi membre, dar nu s-a lovit la cap şi nu îi este pusă viaţa în pericol. Prietenii lui au chemat imediat salvarea, iar un echipaj SMURD a sosit la locul respectiv şi l-a transportat pe rănit la Spitalul Judeţean Braşov.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a se stabili dacă bărbatul a căzut din neatenţie sau a fost împins de cineva.