RĂSTURNARE de SITUAŢIE în cazul bătăii din Buziaş

Răsturnare de situaţie în cazul bătăii de la Buziaş unde un bărbat a fost bătut crunt cu bâtele în plină de stradă. Şeful poliţiei este acuzat de victimă că ştia despre violenţele generate de membrii celor două clanuri, dar a închis ochii, informează România TV.

23 ian. 2014, 09:51
RĂSTURNARE de SITUAŢIE în cazul bătăii din Buziaş

Acuzaţii grave la adresa şefului Poliţiei din Buziaş. Bătaia, în urma căreia un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, a scos la iveală faptul că şeful poliţiei din Buziaş cunoştea conflictul dintre cele două clanuri de romi.

Victima susţine că şeful poliţiei din Buziaş i-ar fi spus să renunţe la plângerea făcută pe numele membrilor din clanul de romi Petrovici. De cealaltă parte, agresorii susţin că şeful poliţiei este de partea victimei şi ştia de taxa de protecţie pe care o percepea victima în rândul localnicilor din Buziaş care de altfel nici nu au depus plângere, de teamă.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş a deschis o anchetă internă în Poliţia Buziaş. Corpul de control va stabili daca oamenii legii au acţionat aşa cum trebuie pentru a evita conflictul dintre cele două clanuri de romi, dar şi dacă ştiau despre preocupările celor două clanuri.

Citeşte şi Aroganţă şi tupeu! Cum fac ROMII LEGEA într-un ORAŞ din ROMÂNIA VIDEO