Răsturnare de situaţie în cazul criminalul român din Anglia! Incredibil cine l-a demascat pentru recompensa de 100.000 de lire sterline

Publicat: Vineri, 12 Iulie 2019 12:01 // Actualizat: Vineri, 12 Iulie 2019 12:01 // Sursa: romaniatv.net

Răsturnare de situaţie în cazul criminalului romând din Anglia care a fost recent prins în românia şi extrădat în Marea Britanie. Acesta a fost trădat de o persoană apropiată pentru o recompensă de 100.000 de lire.

Criminalul român, căutat timp de 6 ani în Anglia pentru uciderea unei artiste, a fost demascat de fosta soție, mama copiilor săi. Femeia s-a supărat pentru că individul o părăsise, așa că a alertat poliția și ar fi încasat o recompensă de 100.000 de lire sterline. În scurt timp, Cristian Sabou va fi extradat în Marea Britanie, unde va fi judecat pentru omor.

Învăluit în tăcere, criminalul periculos care a ucis-o pe pictoriță Valerie Graves a fost dus astăzi la Curtea de Apel Cluj pentru confirmarea mandatului de arestare.
Cristian Sabou ar fi fost în continuare liber dacă fosta lui soție nu l-ar fi denunțat la poliție.

Femeia - cu care individul are doi copii, a rupt abia acum tăcerea în schimbul a 100 de mii de lire - suma oferită că recompensă pentru demascarea criminalului. Totul, din răzbunare.

Cristina Radu- avocat: A părăsit-o, ea a rămas cu doi copii, drept pentru care l-a denunțat. A luat legătură cu familia lui Valerie și a denunțat crimă.

Sabou va fi extradat în Marea Britanie pentru a fi judecat pentru odioasă crimă săvârșită în urmă cu 6 ani.

Cristina Radu- avocat: Pledează vinovat, recunoaște, regretă fapta. A stat în Anglia încă patru ani după crimă respectivă și s-a întors în urmă cu un an în România unde s-a mutat cu nouă prietenă.

Artista Valerie Graves, în vârstă de 55 de ani, a pierit în casă impunătoare a unor prieteni de familie. Tălharul a pătruns în locuința, hotărât să fure lucrurile de valoare. Pictoriță l-a prins în fapt, așa că romanul a atacat-o cu un ciocan.

În ultimul an, Cristian Sabou a fost supravegheat de polițiștii români și de cei britanici, până când anchetatorii au reușit să își facă un probatoriu solid împotriva lui. Ieri, criminalul a fost săltat din apartamentul din Dej, în care locuia cu chirie.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cristian Sabou extrădat Marea Britanie recompensă tradat
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
07 Jun
noapte 16 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H