Răsturnare de situaţie în cazul criminalul român din Anglia! Incredibil cine l-a demascat pentru recompensa de 100.000 de lire sterline

Răsturnare de situaţie în cazul criminalului romând din Anglia care a fost recent prins în românia şi extrădat în Marea Britanie. Acesta a fost trădat de o persoană apropiată pentru o recompensă de 100.000 de lire.

12 iul. 2019, 09:01

Criminalul român, căutat timp de 6 ani în Anglia pentru uciderea unei artiste, a fost demascat de fosta soție, mama copiilor săi. Femeia s-a supărat pentru că individul o părăsise, așa că a alertat poliția și ar fi încasat o recompensă de 100.000 de lire sterline. În scurt timp, Cristian Sabou va fi extradat în Marea Britanie, unde va fi judecat pentru omor.

Învăluit în tăcere, criminalul periculos care a ucis-o pe pictoriță Valerie Graves a fost dus astăzi la Curtea de Apel Cluj pentru confirmarea mandatului de arestare.
Cristian Sabou ar fi fost în continuare liber dacă fosta lui soție nu l-ar fi denunțat la poliție.

Femeia – cu care individul are doi copii, a rupt abia acum tăcerea în schimbul a 100 de mii de lire – suma oferită că recompensă pentru demascarea criminalului. Totul, din răzbunare.

Cristina Radu- avocat: A părăsit-o, ea a rămas cu doi copii, drept pentru care l-a denunțat. A luat legătură cu familia lui Valerie și a denunțat crimă.

Sabou va fi extradat în Marea Britanie pentru a fi judecat pentru odioasă crimă săvârșită în urmă cu 6 ani.

Cristina Radu- avocat: Pledează vinovat, recunoaște, regretă fapta. A stat în Anglia încă patru ani după crimă respectivă și s-a întors în urmă cu un an în România unde s-a mutat cu nouă prietenă.

Artista Valerie Graves, în vârstă de 55 de ani, a pierit în casă impunătoare a unor prieteni de familie. Tălharul a pătruns în locuința, hotărât să fure lucrurile de valoare. Pictoriță l-a prins în fapt, așa că romanul a atacat-o cu un ciocan.

În ultimul an, Cristian Sabou a fost supravegheat de polițiștii români și de cei britanici, până când anchetatorii au reușit să își facă un probatoriu solid împotriva lui. Ieri, criminalul a fost săltat din apartamentul din Dej, în care locuia cu chirie.