Răsturnare de situaţie în cazul decesului lui Răzvan Ciobanu: „Încep să se lege lucrurile”

Audieri-bombă în dosarul morții designerului Răzvan Ciobanu! Cel care a fost citat pentru audieri este un bărbat suspectat că a fost dealer-ul de droguri al lui Ciobanu în noaptea fatidică, potrivit România TV.

01 iul. 2019, 14:09
Răsturnare de situaţie în cazul decesului lui Răzvan Ciobanu: „Încep să se lege lucrurile”

Presupusa persoană care i-ar fi furnizat droguri lui Răzvan Ciobanu a fost audiată luni la sediul Poliției Rutiere din Constanța.

Avocata Laura Vicol, personaj cheie în dosarul lui Răzvan Ciobanu, a declarat că au fost audiate persoane care au avut legătură cu creatorul de modă și care ar putea oferi detalii despre ultimele zile din viață.

În ceea ce îl privește pe Dragoș Crăița, cel care ar fi fost acuzat că i-ar fi dat lui Răzvan Ciobanu Droguri, Laura Vicol a precizat că nu poate vorbi despre acest lucru.

„Au fost scoase și alte lucruri noi la iveală care se leagă încet, încet pentru că așa se face o anchetă. Așa cum am bănuit de la bun început, adevărul va ieși la iveală”, a mai subliniat avocata.

Aceasta a mai subliniat că probele toxicologie nu au ieșit.

Dragos Crăiță, un apropiat al creatorului de modă, a fost audiat luni la Constanța. Avocata care l-a reprezentat a declarat că acesta a fost chemat doar ca martor în dosar și nu a fost citat ca inculpat, în plus, aceasta a specificat că nu s-a vorbit despre droguri în dosarul respectiv. Potrivit avocatei, Dragos Crăiță se afla la București în perioada Paștelui.

De asemenea, avocata Laura Vicol a asistat la audierea suspectului, cea care de-a lungul timpului a studiat dosarul creatorului de modă, Răzvan Ciobanu.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu, 43 de ani, a murit a doua zi de Paște, într-un accident de mașină petrecut în județul Constanța.