Răsturnare de situaţie în cazul directoarei acuzată că a bătut fără milă mai mulţi copii de grădiniţă

Detalii şocante în cazul directoarei de la grădiniţa Flipper din Capitală, care a bătut doi copii. Deşi mai mulţi părinţi au depus plângere împotriva acesteia, Ioana Neagu ar putea scăpa nepedepsită, având în vedere că tot mai mulţi îşi retrag plângerile de la poliţie.

04 apr. 2016, 16:01
Răsturnare de situaţie în cazul directoarei acuzată că a bătut fără milă mai mulţi copii de grădiniţă

Imagini șocante au fost filmate într-o grădiniță particulară din Capitală. Directoarea a fost înregistrată când bătea mai mulți copii. Procurorii au deschis o anchetă. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din grădiniţa privată se vede clar cum directoarea ia de păr un copil şi îl loveşte cu palmele peste faţă, apoi îl târăşte într-o loc mai ferit unde îl bruschează în continuare. În altă secvenţă, directoarea intră brusc în dormitorul în care copiii sunt puşi să doarmă şi ia doi copii de mână şi îi bruschează.

Totul a ieşit la iveală după ce copiii au ajuns acasă plini de vânătăi şi le-au povestit părinţilor că au fost loviţi de directoare. Revoltaţi, părinţii au depus plângere la poliţie, însă femeia neagă totul. Mai mult, ea susține că totul a fost pus la cale de o fostă prietenă, care ar fi vrut să se răzbune.

Acum se pare că lucrurile iau o altă întorsătură. Potrivit cancan.ro, la nici două săptămâni de la scandal, o parte dintre părinţi au mers şi au retras plângerea, susţinând că nu vor să se implice în scandal. Mai sunt, însă, câţiva care vor ca Ioana Neagu să plătească scump pentru ceea ce a făcut.

„Sunt convinsă că acei părinţi au primit sume de bani pentru a retrage plângerile. Altfel, nu există nicio justificare pentru gestul părinţilor. Imaginile sunt îngrozitoare şi nimic nu valoarează mai mult decât sănătatea psihică a copiilor noştri. Suntem destui care nu vom ceda, oricâte presiuni s-ar face, oricâţi bani ni s-ar oferi. Femeia asta este de 14 ani directoare. Credeţi că numai pe aceşti doi copii i-a bătut? Sunt sigură că sunt alţi zeci de părinţi, dar părinţii nu vor să se bage. Miza e prea mare. Noi nu vom ceda”, a mărturisit o mămică disperată, care a preferat să rămână sub protecţia anonimatului, din motive lesne de înţeles.

Directoarea Grădiniţei Flipper din cartierul Cotroceni din Capitală, Ioana Neagu, acuzată că a bătut trei copii, va fi cercetată sub control judiciar, după decizia de joi a magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 5. Decizia nu este definitivă.