RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul morţii CÂRCOTAŞULUI TONI TECUCEANU. A luat un virus fatal din spital

Lovitura de teatru in cazul mortii lui Toni Tecuceanu. Expertii straini confirma teoria familiei: actorul nu a murit de gripa porcina. Acum doua luni, rudele le-au trimis analizele lui Toni unor specialisti din strainatate pentru o expertiza.

29 iun. 2014, 09:44
RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul morţii CÂRCOTAŞULUI TONI TECUCEANU. A luat un virus fatal din spital

De la moartea lui Toni Tecuceanu, fratele acestuia, Paul, se lupta cu sistemul sa demonstreze ca actorul nu a fost rapus de gripa porcina, asa cum au spus medicii, scrie cancan.ro. Procesul pare unul fara sfarsit, dar familia lui Toni Tecuceanu a mers pana in panzele albe ca sa afle adevarul despre disparitia fulgeratoare a acestuia.

Citeşte şi O orădeancă a murit de gripă porcină. Femeia tocmai se întorsese dintr-o excursie de la vecinii unguri

Astfel, in urma cu doua luni, familia a trimis pentru expertiza in strainatate actele medicale ale actorului, care a fost tratat la Spitalul „Matei Bals”, unde a si decedat. Potrivit unor surse din preajma familiei Tecuceanu, specialistii in boli infectioase si medicina interna din afara tarii au dat un verdict incredibil.

Citeşte şi Fratele lui Toni Tecuceanu cere daune de 4 milioane de euro pentru moartea actorului de la „Cârcotaşi”

Acestia au confirmat supozitiile rudelor, conform carora vedeta nu a murit de gripa porcina, ci a luat un virus fatal din spital. „In mare parte, expertiza specialistilor din strainatate este conturata si inclina spre ceea ce familia a spus de la bun inceput: ca Toni nu a murit de gripa porcina”, a spus o sursa din apropierea familiei.