Răsturnare de situație în cazul morții lui Dj Lalla! Confidentul artistei rupe tăcerea. ”Trăia pe mal”

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul morții Laurei Roșca, cunoscută drept Dj Lalla. Confidentul artistei găsite în urmă cu câteva zile fără suflare la malul mării rupe tăcerea și face dezvăluiri neașteptate.

06 oct. 2023, 08:29
Răsturnare de situație în cazul morții lui Dj Lalla! Confidentul artistei rupe tăcerea. ”Trăia pe mal”
Răsturnare de situație în cazul morții lui Dj Lalla

Răsturnare de situație în cazul morții lui Dj Lalla! Prietenul lui Dj Lalla susține că aceasta nu s-a sinucis pentru că înainte de cumplita tragedie avea multe planuri și nu părea să sufere de vreo decepție.

Citește și Ultimele imagini postate de DJ Lalla înainte de moarte. Artista suferea din dragoste: „Eu trăgeam pentru noi și tu de altele”

Răsturnare de situație în cazul morții lui Dj Lalla!

”Eu am cunoscut-o pe Lalla anul acesta. Nici nu știu dacă am cunoscut-o, dar pot spune că aveam discuții telefonice în care ea se confesa ca unui părinte. Sunt fără cuvinte în situația asta. Dar sigur nu s-a sinucis.

S-a înecat, părerea mea, la 10 metri de mal prin al treilea val, care a zăpăcit-o. Primul a trântit-o, al 2-le-a a trântit-o și al 3-le-a a aruncat-o pe mal. Trăia pe mal. Dacă era cineva, ar fi salvat-o. Dorea să trăiască si dorea o carieră, avea proiecte mărețe. Avea o viață frumoasă, cum spunea ea înainte de emisiune: “Vreau să am un vibe bun”, a declarat bărbatul, la Acces Direct.

Prietenul artistei susține că aceasta intenționa să își cumpere o casă săptămâna viitoare.

„Mereu optimistă și pozitivă. De aceea nu cred că s-a sinucis. N-am fost nici iubit cu ea, nici mentor, doar ne-am confesat reciproc. Nu o să spun contextul în care ne-am cunoscut, însă pot spune că era o fată extrem de puternică. Regret… eu sunt cam de-o vârstă cu tatăl ei… ducea lipsa unui tată. Ba chiar m-a rugat s-o las să-mi spună “tati”.

Bogdan Munteanu era managerul ei pentru Tik-Tok. Nicio legătură sexuală, sau gelozie, sau altceva. Ea era pe locul 4 în România pe Tik-Tok, iar Bogdan o manageria. Căutați câți bani avea Lalla strânși!

Era o femeie independentă. Iubitul ei era un medic veterinar care lucra la Glasgow 2 săptămâni, după care venea 2 săptămâni în România. Ei s-au întâlnit în Bergamo ultimul weekend (n.r. înainte să moară ea), urmând să vină marți în România, să-și cumpere casa. Dar s-au certat la Milano. Ea a venit cu o zi mai devreme. Asta e tot ce știu…”, a mai spus bărbatul.

Citește și EXCLUSIV Ultimele imagini cu DJ Lalla în viaţă. Înregistrarea de pe camerele de supraveghere care complică ancheta