Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Ionuţ: Ar fi fost sfâşiat de câini de luptă

Răsturnare de situaţie în cazul lui Ionuţ, copilul ucis de o haită de câini. Avocaţii depun la dosar o expertiză care aruncă în aer întreaga anchetă. Specialiştii susţin că micuţul ar fi fost ucis de câini de luptă, şi nu de câinii străzii.

19 mart. 2016, 11:24
Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Ionuţ: Ar fi fost sfâşiat de câini de luptă

Un raport întocmit de un medic chirurg din medicina veterinară a ajuns la concluzia că muşcăturile de pe corpul lui Ionuţ Anghel ar fi putut fi provocate de un câine de luptă. Se pare că muşcăturile maidanezilor erau mai degrabă superficiale.

Citeşte şi:  Motivarea sentinţei în cazul băieţelului ucis de maidanezi. Ultimele clipe din viaţa lui Ionuţ Anghel

Potrivit România TV, expertul susţine că muşcăturile de pe corpul lui Ionuţ sunt specifice câinilor de luptă. În plus, în sprijinul teoriei medicului veterinar vine şi faptul că fratele lui Ionuţ nu a fost atacat de câini, în condiţiile în care un maidanez ar fi atacat orice persoană pe care o percepea drept inamic, în timp ce un câine de luptă nu alearga dupa alta prada dacă şi-a găsit o victimă.

Mai mult, ipoteza prinde contur având în vedere că mai multi martori au povestit ca in zona în care a murit Ionut se desfasurau lupte de caini.