Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Ionuţ: Ar fi fost sfâşiat de câini de luptă

Publicat: Sâmbătă, 19 Martie 2016 13:24 // Actualizat: Sâmbătă, 19 Martie 2016 18:34 // Sursa: romaniatv.net

Răsturnare de situaţie în cazul lui Ionuţ, copilul ucis de o haită de câini. Avocaţii depun la dosar o expertiză care aruncă în aer întreaga anchetă. Specialiştii susţin că micuţul ar fi fost ucis de câini de luptă, şi nu de câinii străzii.

Un raport întocmit de un medic chirurg din medicina veterinară a ajuns la concluzia că muşcăturile de pe corpul lui Ionuţ Anghel ar fi putut fi provocate de un câine de luptă. Se pare că muşcăturile maidanezilor erau mai degrabă superficiale.

Citeşte şi:  Motivarea sentinţei în cazul băieţelului ucis de maidanezi. Ultimele clipe din viaţa lui Ionuţ Anghel

Potrivit România TV, expertul susţine că muşcăturile de pe corpul lui Ionuţ sunt specifice câinilor de luptă. În plus, în sprijinul teoriei medicului veterinar vine şi faptul că fratele lui Ionuţ nu a fost atacat de câini, în condiţiile în care un maidanez ar fi atacat orice persoană pe care o percepea drept inamic, în timp ce un câine de luptă nu alearga dupa alta prada dacă şi-a găsit o victimă.

Mai mult, ipoteza prinde contur având în vedere că mai multi martori au povestit ca in zona în care a murit Ionut se desfasurau lupte de caini.

loading...
11 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ionut Anghel maidanezi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 mar 14:02
Răspunde | Votează email 0 email
Stefan
Ionut Anghel a fost doar o picatura intr-un ocean. Vorbim si de copii Sami Tcaciuc sau de Valentina Tiganus ori de omul de afaceri japonez decedat in plin centru. Vorbim insa de cartiere in care haitele domneau de ani de zile, cartiere in care domnea teroarea si mizeria crunta. Vorbim de strazi pe care gaseai si 20 de caini la un loc, vorbim de fecale, de castroane, de custi ilegale pline cu gandaci, sobolani si carpe infecte. Mai vrea cineva situatia din anii 2008-2013? Cred ca nu! Asa ca e foarte putin important daca erau caini de lupta sau nu. Important e sa nu mai fie caini absolut deloc, iar acum nu mai sunt. Priviti strazile: NU MAI SUNT CAINI!! BUCURESTIUL ESTE UN ORAS LIBER!
21 mar 10:03
Răspunde | Votează email 3 email
George
Ramona esti o idioata
21 mar 10:01
Răspunde | Votează email 3 email
George
Da se stia asta inca de la inceput dar s-a vrut prostirea fraierilor si devalizarea milioanelor de Euro
20 mar 18:11
Răspunde | Votează email -2 email
ramona
Caini de lupta, maidanezi, nu mai conteaza. Important este ca cineva a luat atiutudine si au disparut javrele de pe strazi! nu ne mai este teama sa iesim din casa din cauza haitelor de caini! Dumnezeu sa odihneasca acest trup de inger!
20 mar 16:05
Răspunde | Votează email 0 email
alia
au omorat bietii caini fara aparare,platesc fraierii taxati de judecatori idioti,si babaciunea aia ce se ## prin boscheti sta linistita si asteapta sa vina "malaiul" cat mai repede si mai mult.familia aia perversa si mincinoasa o sa plateasca pt. toata facatura si conspiratia pe care au facut-o!!!
20 mar 14:53
...Anghel ar fi putut fi provocate de un câine de luptă. Se pare că muşcăturile maidanezilor erau mai degrabă superficiale, potrivit romaniatv.net.
loading...
var SC_CId =...
20 mar 02:50
Răspunde | Votează email 3 email
Savian
Si acum cine plateste?? Asteptam sa se faca dreptate pentru zecile de mii de caini care au murit si mor nevinovati! Asteptam, dar nu prea mult, deci mai repedpe!
19 mar 19:54
...wp-image-5563" src="https://mapofhope.files.wordpress.com/2016/03/ionut.jpg?w=470" alt="ionut" /> DE/EN/RO, Quelle/Source: România TV, Translation EN/DE: Eckhard Kretschmer DE Ein Bericht, herausgegeben von einem Tierchirurgen, kommt zu dem Schluss, dass die Bisse am Körper von Ionut...
19 mar 19:53
...wp-image-5563" src="https://mapofhope.files.wordpress.com/2016/03/ionut.jpg?w=470" alt="ionut" /> DE/EN/RO, Quelle/Source: România TV, Translation EN/DE: Eckhard Kretschmer DE Ein Bericht, herausgegeben von einem Tierchirurgen, kommt zu dem Schluss, dass die Bisse am Körper von Ionut...
19 mar 18:50
Răspunde | Votează email 5 email
ki zara
Copilul ucigas de animale ....Sper sa se faca dreptate si sa se spuna ca bietele animale au fost atacate degeaba, ca sa se acopere niste parinti si bunici iresopnsabili. Familia copilului cand va fi acuzata de neglijenta??
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.7792
RON
20 Jan
noapte -1 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H