Răsturnare de situaţie în cazul morţii Mădălinei Manole. Paharul din care a băut Furadanul are doar o singură amprentă VIDEO

Seria dezvăluirilor din dosarul morții Mădălinei Manole continuă la România TV. Surprinzător, pe paharul din care artista ar fi băut substanţa otrăvitoare s-a găsit doar ampreta unui singur deget. Practic, Mădălina Manole nu avea cum să ţină în mână acel pahar. Ba mai mult, desi anchetatorii au găsit pete de sânge în baie, ei nu au analizat niciodată aceste probe.

13 sept. 2018, 07:57
Răsturnare de situaţie în cazul morţii Mădălinei Manole. Paharul din care a băut Furadanul are doar o singură amprentă VIDEO

Paharul din care Mădălina Manole ar fi băut otrava ridică multe semne de intrebare pentru că multe dintre amprente lipsesc, asta deşi artista ar fi atins paharul de mai multe ori înainte de a comite presupusul gest sinucigaş, informează România TV. Profilerul Criminalist Mihaela Brooks a explicat totul.

Citeşte şi Fratele Mădălinei Manole şi profilerul Mihaela Brooks, ameninţaţi cu moartea. „În cavou nu ai semnal…” FOTO

„Nu numai lipsa unor amprente de pe pahar, amprente formate până să se toarne, pana sa se toarne substanta in pahar. Sunt doua amprente inapte. Directia cum au fost formate urmele putea sa indice daca a fost tinut cu ambele maini sau cu aceeasi mana. Cum a putut Madalina sa ingereze asa cantitate dintr-o singura inghititura. Pentru ca e o singura urma de buza. Asta nu s-a determinat”, a spus Mihaela Brooks.

Mai mult de atât, în imaginile surprinse de criminalişti apar mai multe pete de sânge pe pereţi şi pe tocul uşii. Mihaela Brooks spune că probele au fost consemnate la dosar, insă nu au fost investigate in detaliu pentru a demonstra că în locuinţa artistei a avut loc o agresiune.

După moartea artistei s-a conturat rapid ideea unui suicid, chiar dacă probele nu erau clare. Reporterii România TV au pus mâna pe dosarul controversatei morţi şi zilnic vor fi prezentate noi probe care ar putea inclina balanţa cu privire la verdictul anchetatorilor.