Răsturnare de situaţie în cazul profesoarei care s-a culcat cu un elev. Dezvăluiri şoc făcute de colegele profesoarei

Profesoara acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev de clasa a VIII-a şi-a dat demisia din învăţământ. Femeia este cercetată, sub control judiciar, pentru act sexual cu un minor.

15 feb. 2019, 14:24

„Doamna profesoară este titular al sistemului de învăţământ, are o vechime de 10 ani. Preda la clasa unde era elevul. Nu am ştiinţă ce s-a întâmplat, nouă ni s-a adus la cunoştinţă doar că există acele poze compromiţătoare. Din ce am fost informaţi nu rezultă ca ar fi recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu elevul.

Citeşte şi Învăţământul, zguduit de un nou scandal. Profesoară de engleză, reţinută de poliţişti după ce a făcut sex cu un elev de 14 ani

Regretăm că există astfel de persoane cu comportament deviant în rândul celor care asigură educaţie elevilor noştri. Prioritate pentru noi este, acum, asigurarea suportului psihologic elevului şi familiei sale pentru a depăşi momentele grele prin care au trecut. Doamna profesoară a trecut testul psihologic în luna septembrie 2018″, a precizat Monalisa Borza, reprezentanta Inspectoratului Școlar Județean, scrie ziarulunirea.ro.

La rândul să, directorul Şcolii Gimnaziale „David Prodan” din Săliştea, Ionela Gabriela Suciu, a spus că ea a fost cea care a sesiza poliţia. „Eu personal nu am găsit nicio poză, dar am aflat că unul dintre elevii noştii deţine poze compromiţătoare cu una dintre profesoarele noastre. Am informat Inspectoratul Şcolar şi Poliţia din Săliştea şi am făcut o sesizare la Poliţia din Alba Iulia. Sesizarea a fost făcută de către mine, cu acordul Inspectoratului Şcolar”, a spus directoarea unităţii de învăţământ.