Răsturnare de situație în cazul tinerei din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. Fostul soț și fostul iubit vor fi audiați

Cei doi bărbați din viața Iuliei, fostul soț și fostul iubit, vor fi audiați de anchetatori. Tânăra mamă de 32 de ani s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii ai ei.

07 mai 2022, 18:12
Răsturnare de situație în cazul tinerei din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. Fostul soț și fostul iubit vor fi audiați

Nimeni nu știe ce a făcut-o pe femeie să ia o asemenea decizie extremă. Însă oamenii legii nu se opresc până când nu fac lumină în acest caz. Fostul soț și fostul iubit urmează să fie audiați în zilele următoare. Anchetatorii au deschis deja două dosare, unul de omor în cazul celor doi copii și unul de ucidere din culpă în cazul femeii.

Vineri, Iulia și cei doi copii, o fetiță de șase ani și un băiețel de trei ani, au fost înmormântați. Au participat ambii bărbați din viața femeii, fostul soț și fostul iubit.

Până acum știm faptul că Iulia și Alex, care se cunoșteau de la 15 ani, s-au căsătorit în 2014 și au divorțat în 2020. După divorț, femeia l-a cunoscut pe Marcel și a intrat într-o nouă relație. Potrivit soacrei Iuliei, tânăra nu era fericită în această relație, ba chiar era terorizată.

Într-o discuție pe care a avut-o cu soacra ei, în urmă cu o lună, Iulia i-ar fi mărturisit că vrea să fie cu Alex, fostul soț, și că regretă despărțirea de el. Tot atunci i-ar fi spus că Marcel a amenințat-o că vrea să îi ia copiii și că e disperată din această cauză.

Iulia și Alex au păstrat legătura în toată această perioadă, fiind legați de copii. Ei au discutat să se recăsătorească și chiar au depus toate actele la starea civilă. Ar fi trebuit să se recăsătorească cu câteva zile în urmă. Nu a mai fost să se întâmple.

Tânăra în vârstă de 32 de ani era casnică și că terminase psihologia. Marți, pe 3 mai, Iulia a sărit de pe un bloc din Timișoara, împreună cu cei doi copii ai ei, un băiețel și o fetiță, de 3 și respectiv 6 ani.

Citește și Apar detalii incredibile! El e bărbatul care o teroriza pe Iulia, femeia care s-a aruncat de la etaj împreună cu copiii. Cu ce o amenința

Citește și Iulia şi cei doi copii, înmormântaţi în acelaşi sicriu. Decizia luată de fostul soţ al femeii care s-a aruncat de pe blocul din Timişoara