Răsturnare de situaţie în cazul violului satanic. Noutăţi din anchetă şi ce spune diriginta victimei VIDEO

Au apărut noi detalii din ancheta procurorilor cu privire la violul tinerei din Giurgiu care a fost supusă și unui ritual satanic. Principalul suspect ar fi chiar iubitul fetei. Mama tinerei recunoaşte că fiica ei s-a schimbat de când l-a cunoscut pe Iulian, tânărul care ar fi violat-o în Casa Tineretului din Giurgiu.

06 nov. 2019, 14:16
Răsturnare de situaţie în cazul violului satanic. Noutăţi din anchetă şi ce spune diriginta victimei VIDEO

Tânăra de 16 ani a fost de acord să meargă cu bărbatul de 25 de ani într-o clădire abandonată, unde, spun localnicii, tinerii obişnuiesc să meargă ca să bea şi să se drogheze. Cei doi nu erau singuri, ci cu încă trei băieţi şi două fete. Una dintre fete ţinea un telefon mobil, cu care a filmat ororile la care a fost supusă fata.

Tânărul de 25 de ani a desenat o pentagramă pe podeaua unde a avut loc violul, în fiecare colţ punând câte o lumânare. Fata, ameţită deja de alcool. s-a speriat atunci când băiatul a tăiat-o în palmă şi i-a spus: „Tu vei deveni nevasta mea, adică fata care s-a sinucis aruncându-se de pe acoperişul acestei clădiri”. Fata a cerut o ţigară, însă a primit un joint. După trei fumuri a leşinat. Când s-a trezit era dezbrăcată, pe o saltea carbonizată şi cu mâinile pline de sânge. În palme avea înfipte cioburi. Ea nu-şi mai aduce aminte nimic despre cele întâmplate, nici atunci când olegele de liceu i-au arătat filmul cu cele întâmplate.

Diriginta fetei a făcut şi ea  dezvaluiri despre comportamentul tinerei. Fata violata era un elev normal însă schimbari radicale de comportament s-au produs in clasa a 10-a. Diriginta a povestit la România TV că tânara lipsea des de la şcoala si nu a reusit sa motiveze absentele. Nimeni nu a ştiut adevarata viaţă a fetei. 

În clipurile de mai jos declaraţia dirigintei şi noi dezvăluiri despre cum s-a petrecut totul: