Răsturnare de situaţie în cuplul Bahmu-Prigoană. Cei doi au plecat cu copiii în concediu

Publicat: Joi, 21 August 2014 09:33 // Actualizat: Joi, 21 August 2014 09:35 // Sursa: romaniatv.net

După ce s-au dat în judecată, au făcut circ la Protecţia Copilului şi şi-au aruncat cuvinte grele, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană uimesc din nou. Cei doi au plecat împreună cu copiii în concediu.

Relaţia dintre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu pare să intre pe făgaşul normal, având în vedere că cei doi au plecat împreună în concediu. Ei se află alături de copii în Bulgaria.

Citeşte şi Adriana Bahmuţeanu, filmată în timp ce FUMA pe balconul spitalului

Situaţia este cu adevărat surprinzătoare, deoarece în urmă cu două săptămâni cei doi îşi făceau plângeri la Protecţia Copilului şi se jigneau. Prigoană spunea despre Adriana Bahmuţeanu că este neglijentă cu copiii şi că nu se ocupă de ei, iar Adriana spunea despre soţul ei că este violent chiar şi cu cei mici.

Prigoană a luat bilete pentru vacanţă şi pentru Adriana Bahmuţeanu, deşi iniţial ea spunea că nu poate să meargă pentru că are în continuare probleme de sănătate din cauza operaţiei.

Citeşte şi Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, scandal monstru la Protecţia Copilului. S-au jignit ca la uşa cortului

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Adriana Bahmuţeanu Silviu Prigoană Silviu Prigoana Adriana Bahmuţeanu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 aug 09:39
...aruncat cuvinte grele, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană uimesc din nou. Cei doi au plecat împreună …read more ...
21 aug 09:38
1
EUR
4.8254
RON
01 Apr
noapte 0 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H