Răsturnare de situaţie: Israela a avut un iubit mai tânăr decât soţul cu 30 de ani mai mic

Aflată în plin scandal cu soţul ei, Israela a făcut o destăinuire incredibilă: a fost combinată cu un mascul mai tânăr decât Liviu!

05 mart. 2016, 11:35
Răsturnare de situaţie: Israela a avut un iubit mai tânăr decât soţul cu 30 de ani mai mic

Israela a mărturisit totul în cadrul emisiunii „Refresh – by Oana Turcu” – difuzată pe Antena Stars. Invitata Oanei Turcu a explicat că nu ea l-a căutat pe Liviu şi a declarat că soţul ei nu fost cel mai tânăr bărbat din viaţa ei: „Am avut înaintea lui mai tânăr. (…) Dar nu l-am făcut public. (…) Aici, în România. Dar  cu acela mai tânăr nu am fost mai departe”. Întrebată câţi ani avea fostul ei iubit, Israela a explicat: „Când l-am cunoscut pe Liviu el avea 36 de ani (la data respectivă Israela avea 59 de ani – n.r.), iar celălalt era cu cinci ani mai mic decât Liviu. Deci 31… (…) Eu pot să copilăresc, dar pot să fiu şi foarte serioasă”.

Israela a vorbit şi despre ce îşi doreşte ea de la un bărbat: dragoste, sau sex! „Eu nu zic că sexul nu e important înt-ro relaţie… Mai ales că se spune despre Scorpioane că… Au eticheta… Nu există o dependenţă faţă de sex, ci există o obsesie şi o dependenţă faţă de dragoste”, a mai adăugat Israela.