Răsturnare de situaţie la ANTENA 1! SIMONA GHERGHE, la un pas de a renunţa la Acces Direct

Simona Gherghe a lipsit o perioadă de la TV, fiind în concediu de maternitate, după ce a dat naștere celui de-al doilea copil. Cea care la înlocuit-o de la emisiunea "Acces direct" de pe Antena 1 a fost Cristina Cioran, care a făcut declarații și a lăsat să se înțeleagă faptul că este posibil ca Simona Gherghe să nu se întoarcă din toamnă la TV.

05 iul. 2019, 08:51
Răsturnare de situaţie la ANTENA 1! SIMONA GHERGHE, la un pas de a renunţa la Acces Direct

„Nu știu când revine Simona, trebuie să o întrebăm pe ea, dar în toamnă. Eu cred că mă întorc, dar depinde de Simona Gherghe. Să vedem, e discutabil”, a spus Cristina Cioran pentru Libertatea.ro.

Blondina intră în vacanță cu emisiunea în august și ar vrea să meargă la sora ei, în Anglia, deoarece vremea este mai răcoroasă. „Cu emisiunea intrăm în vacanță în august. Probabil că o să mă duc la sora mea, în Marea Britanie, sau undeva unde e mai răcoare. Nu prea îmi place căldura, deși sunt de la mare, dar la mare e briza cât de cât… În Grecia îmi place în mai, iunie, în Turcia la fel, în rest, vara îmi place în Anglia, pentru că e mai răcorică, mai cu ploaie, mai cu soare. Și-n Spania e foarte fain, dar tot în iunie, maxim”, a mai dezvăluit Cristina Cioran.

La vârsta de 39 de ani, Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată. Fiica ei, Ana Georgia, a venit pe lume pe 23 mai 2017. Vedeta s-a căsătorit în luna aprilie a lui 2017 cu Răzvan Săndulescu, consultant politic. Simona Gherghe este prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, însă, în prezent se află în concediu de maternitate. Ea l-a născut pe fiul său pe 9 mai 2019, iar acesta a fost numit Vlad Ioan. Micuţul a avut la naştere 2,370 kilograme şi a obţinut nota 10 din partea medicilor.