Răsturnare de situaţie! Nicolae Guţă rupe tăcerea: „Nu am mâncat săptămâni întregi…”

Nicolae Guță (49 de ani) și-a șocat fanii cu ultimele sale apariții. "Regele manelelor" susţine că a slăbit de 40 de kilograme. 

11 sept. 2017, 14:21

Zvonurile că Nicolae Guță ar avea cancer sau SIDA i-au îngrijorat pe fanii cântărețului, care susţine însă că este perfect sănătos.

„Am slăbit 40 de kilograme în aproape doi ani. Șmecheria este să nu mănânci, iar eu nu am mâncat săptămâni întregi, stăteam doar cu fresh-uri. Invidioșii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot îi iubesc. Înainte de a slăbi, aveam 117 kilograme, acum am 74 de kilograme, însă mai vreau să dau jos vreo 10 kilograme, în următoarea lună. Ia și te gândește logic, dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pământ, dar nu am”, a declarat Nicolae Guță.

Nicolae Guţă a ajuns piele şi os. Fosta soţie a artistului aruncă bomba: „Aşteaptă rezultatul testului HIV”

El a mai mărturisit că acum are un stil alimentar sănătos de viață datorită Cristinei: „Adevărul este că iubesc. M-am împăcat cu Cristina recent, am fost certați dar am revenit la sentimente mai bune după unele certuri dintre noi. Ea mănâncă sănătos și așa am ajuns să mă dau și eu după ea. M-am decis să slăbesc pentru că într-o zi m-am întrebat ‘Oare cât o să mă suporte Cristina așa gras?’. Așa că m-am pus pe treabă pentru ca ea să stea lângă mine”. Gurile rele spun că ruptura dintre cei doi ar fi fost din cauza Cristinei care nu își dorește un copil cu manelistul, ci doar să se bucure de traiul luxos alături de el.

Sursa: click.ro