Răsturnare de situaţie. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu: Fata din imagini nu este Luiza. Doamna Melencu nu va merge în Italia

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a intervenit la România TV şi a dezvăluit că fata din Italia prezentată ca fiind Luiza Melencu nu este nici pe departe Luiza.

09 nov. 2019, 19:56
Răsturnare de situaţie. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu: Fata din imagini nu este Luiza. Doamna Melencu nu va merge în Italia

„Acea fata este clienta mea din regiunea Moldovei. Dansa vrea sa tina confidential aceasta meserie pe care o practica in Italia. Este o tanara de peste 20 şi ceva de nai. Mi-a trimis fotografii. Cu siguranta nu este Luiza. Este o alta fata care vrea sa-si pastreze anonimatul şi cere stoparea si difuzarea acestor imagini”, a spus Tonel Pop pentru România TV.

Avocatul familiei Melencu a mai spus că a vorbit cu mama Luizei căruia i-a prezentat noile dovezi şi şi-a dat seama ca nu este Luiza in filmare. „Nu va merge in Italia. Domnisoara din imagini era ingrozita ca va fi cautata de toata lumea”.

Citeşte şi Mama Luizei Melencu, în lacrimi după ce Cataramă l-a deconspirat pe Cumpănaşu: „Suntem ruinaţi, nu mai ştiu ce să cred”

Mama Luizei Melencu spune după declarațiile lui Viorel Cataramă despre filmulețul despre care Alexandru Cumpănașu a afirmat că o prezintă pe Luiza, că nu mai știe ce să creadă. Monica Melencu nu exclude, totuși varianta să plece în Italia.