IRLANDA DE NORD ROMANIA. Raţ şi Sânmărtean vor fi trataţi de VRACI

IRLANDA DE NORD ROMANIA. Răzvan Raţ şi Lucian Sânmărtean vor fi trataţi de vraciul Marijana Kovacevic din Serbia, în urma accidentărilor suferite în ultima perioadă.

04 iun. 2015, 16:23
IRLANDA DE NORD ROMANIA. Raţ şi Sânmărtean vor fi trataţi de VRACI

IRLANDA DE NORD ROMANIA. „Meciul cu Irlanda de Nord ne crează multe probleme, în sensul că, în afară de accidentaţii Sânmărtean, Pantilimon şi Marica, aseară s-a adăugat şi Răzvan Raţ. Nu negăm însă că aseară am stat în contact pentru a încerca să rezolvăm măcar doi dintre aceştia, Raţ şi Sânmărtean.

Încercăm să îi facem apţi, ei deja au plecat azi spre Serbia pentru a fi văzuţi şi a se încerca să fie puşi pe picioare. Suntem optimişti pentru că dacă acelei doamne îi este acceptată întârzierea la lotul unei reprezentative din Africa unde are contract, atunci eu sunt convins că aceşti doi jucători vor fi puşi pe picioare.

Este o doamnă care se ocupă de astfel de speţe, doamna Marijana”, a declarat, secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian.

IRLANDA DE NORD ROMANIA. România întâlneşte, pe 13 iunie, de la ora 21:45, pe Stadionul Windsor Park din Belfast, selecţionata Irlandei de Nord, într-o partidă contând pentru grupa F a preliminariilor Euro 2016.